Life

Aza, iubita fotbalistului Dragoș Nedelcu, hărțuită într-un mall: ”Era un om foarte dubios”

09.09.2020 | 11:17
Aza iubita fotbalistului Dragos Nedelcu hartuita intrun mall Era un om foarte dubios
ADVERTISEMENT

Aza Gabriela, iubita fotbalistului de la Fotbal Club Steaua București (FCSB) Dragoș Nedelcu, a mărturisit pe o rețea de socializare că a fost hărțuită într-un mall din Capitală. Frumoasa cântăreață a trecut prin reale momente de panică marți, 8 septembrie, după shopping.

Blondina, pe numele real Amzaru Gabriela, a povestit în mediul online că se afla pe scările rulante când un „bărbat dubios” a început să-i tragă de geantă și de pungile de cumpărături. Aza s-a declarat de-a dreptul șocantă de experiența neplăcută, precizând că nu înțelege de ce anumiți oameni sunt lăsați de securitate să intre.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Dragoș Nedelcu a mers de urgență la paznicii mall-ului bucureștean, întrebând de ce nimeni nu face nimic în acest sens. Vedeta se aștepta ca agentul de securitate să-și cheme colegii în ajutor, lucru care din păcate, nu s-a întâmplat.

Aza, cântăreața și iubita lui Dragoș Nedelcu, urmărită de un bărbat dubios, în mall

Aveți grijă de voi. Indiferent unde sunteți trebuie să fiți atenți în stânga, în dreapta, în față și în spate. Am fost în Park Lake, am coborât să plec la subteran și simt ceva la spatele meu, eram pe scările rulante.

ADVERTISEMENT

Simt ceva în spatele meu. Îmi trage de pungi și de geantă. Oameni buni, de ce sunteți atât de răi? Ce căutați în mall să faceți chestia asta, să vă luați de oameni. 

Era un om foarte dubios în spatele meu. Mall Park Lake de ce lăsați oamenii ăștia să intre? În urmă cu o lună am fost în mall și un om de la securitate alerga după un alt om dubios, cu ochelari la ochi și mască la gură, nu i se vedea nicio trăsătură, alerga după el ca să îl prindă.

ADVERTISEMENT

M-am dus la omul ăla și l-am întrebat de ce nu îi sună pe ceilalți. Nu vreau să judec pe nimeni, nu vreau să judec niciun om, dar luați măsuri pentru că de aia ajungem cum ajungem în țara asta.

Urât! Să stai cu teamă să te duci în mall. M-am speriat, sunt șocată de ceea ce văd”, a dezvăluit Aza Gabriela pe InstaStory acolo unde își ține fanii la curent.

ADVERTISEMENT

Urmăritorii de peInstagram i-au răspuns în număr foarte mare și chiar au venit cu propriile dezvăluiri legat de hărțuirile de care au avut parte în timp ce erau la cumpărături în mall-urile bucureștene. O persoană chiar i-a scris că l-a surprins pe hoț în timp ce-i umbla în rucsac.

Cine este Aza, iubita fotbalistului Dragoș Nedelcu de la FCSB

Tânăra cântăreață a devenit cunoscută în spațiul public după ce a participat la „Vocea României”, iar ulterior s-a lansat în industria muzicală cu ajutorul lui Adrian Sînă. Amzaru Gabriela este de origine din Călărași, prima melodie lansată în 2016, fiind intitulată „Ușor, ușor”.

În prezent, Aza, așa cum este cunoscută în showbiz-ul românesc, cântă alături de Mario Fresh. Blondina și iubitul Alexiei Eram au lansat în luna august piesa „Mai iubește-mă o dată”, melodie care a strâns peste 1 milion de vizualizări.

ADVERTISEMENT
Tags: