Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rapid a anunțat oficial al doilea transfer al iernii. Declarații de dragoste pentru suporteri: „Fanatici!”

Rapid a anunțat oficial al doilea transfer al iernii. Mutarea reușită de giuleșteni a fost anunțată în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA. Primele declarații ale jucătorului.
25.12.2023 | 15:10
Rapid a anuntat oficial al doilea transfer al iernii Declaratii de dragoste pentru suporteri Fanatici
Rapid a făcut al doilea transfer al iernii. Borisav Burmaz a semnat actele pentru a veni în Giulești. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT
25-12-2023
13:16

Borisav Burmaz, primele declarații în tricoul Rapidului

Borisav Burmaz este al doilea transfer al iernii realizat de Rapid, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Internaționalul sârb va întări atacul lui Cristiano Bergodi în încercarea giuleștenilor de a-și atinge obiectivul.

Fostul jucător al celor de la Vozdovac a oferit primele declarații de la transferul rău la Rapid. Sârbul le-a făcut declarații de dragoste suporterilor. „Este o mișcare importantă în cariera mea și sunt foarte fericit pentru oportunitatea de a juca la Rapid.

Scopul meu este acela de a ajuta echipa să-și atingă obiectivele și de a-mi dezvolta cariera. Știu că Rapid are o istorie bogată, este un club renumit pentru suporterii fanatici.

Am văzut câteva clipuri cu ei și abia aștept să joc în fața lor”, au fost cuvintele lui Borisav Burmaz.

 

24-12-2023
11:26

Rapid l-a prezentat oficial pe Borisav Burmaz

Borisav Burmaz este în mod oficial noul jucător al Rapidului. Transferul a fost anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA. Este al doilea transfer al formației patronate de Dan Șucu în această iarnă după cel al lui Florent Hasani.

Jucătorul sârb a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate. „Ghici ce ne-a adus Moșul Rapidist? Cel de-al doilea marcator din Superliga Serbiei va fi jucătorul Rapidului cel puțin pentru doi ani și jumătate! Welcome, Borisav Burmaz!”, a fost anunțul oficial făcut de Rapid.

 

Borisav Burmaz, fostul atacant al lui Vozdovac, era al doilea marcator din SuperLiga Turciei, cu 10 goluri în 18 meciuri. „Crescut de Crvena Zvezda, cea mai titrată echipă din Serbia, atacantul de 22 de ani, împliniți pe 21 aprilie, a mai jucat la Grafičar și Radnički Kragujevac 1923.

Burmaz este internațional sârb, evoluând pentru naționalele U17, U18 și U19 ale Serbiei, iar valoarea sa de piață, conform transermarkt.com, este de 1,2 milioane de euro”, se arată pe site-ul oficial al Rapidului.

Horia Ivanovici a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA că Borisav Burmaz a semnat actele de transfer cu Rapid, mutare anunțată în premieră de FANATIK. Fotbalistul care evoluează în extrema dreaptă este noul jucător al giuleștenilor.

„Azi-noapte s-au semnat actele”. Anunț exclusiv la Fanatik SuperLiga despre noul transfer al Rapidului

Rapid a dat o nouă lovitură pe piața de mercato. După transferul lui Florent Hasani, formația finanțată de Dan Șucu l-a convins pe Borisav Burmaz să vină în Giulești. Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că cele două părți au semnat contractul azi-noapte.

ADVERTISEMENT

„Anunțăm o știre interesantă pentru fanii rapidiști. Am anunțat în premieră zilele trecute transferul lui Borisav Burmaz, locul 2 în clasamentul golgheterilor din Serbia. Azi-noapte târziu s-au semnat actele.

Rapid are și aripă dreaptă în momentul de față. Am înțeles că în primul rând asta joacă, este o soluție în plus. Probabil că urmează să vină anunțul oficial. Putem să vă spunem în mod oficial.

ADVERTISEMENT

Cine este Borisav Burmaz, noul jucător al Rapidului: „Ștefănescu de Serbia”

„Borisav Burmaz, 21 de ani, al doilea golgheter al Serbiei, care vine de la Vozdovac, locul 7 din SuperLiga Serbiei, a semnat. Începând de azi-noapte, Rapidul, pe lângă Hasani, mai are un transfer oficial.

O să apară curând anunțul oficial. Rapid reușește un transfer care se anunță foarte interesant. O aripă dreapta, Ștefănescu de Serbia. Borisav Burmaz este noul fotbalist al Rapidului”, au fost dezvăluirile lui Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Robert Niță a dat detalii despre Borisav Burmaz. Specialistul FANATIK SUPERLIGA a sesizat că tânărul jucător sârb are calități fizice mai bune în comparație cu Marius Ștefănescu, de la Sepsi. Borisav Burmaz mai avea contract cu Vozdovac până în iunie 2025.

„E mult mai bine făcut fizic decât Ștefănescu. E un jucător cu talie, rapid, care ajunge foarte bine în fața porții. Chiar dacă vine din bandă întotdeauna când se joacă în partea opusă vine pe bara de la colțul lung. Ajunge la finalizare, se pretează la combinații. Un jucător care va face treabă în Giulești”, a spus și Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Anunț exclusiv la Fanatik SuperLiga despre noul transfer al Rapidului