Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Câți bani a plătit, de fapt, Rapid pe Hasani! Anunțul lui Dan Șucu: „Asta e suma totală”

Rapid l-a transferat pe golgheterul Albaniei, Florent Hasani, de la KF Tirana. Dan Șucu a făcut super afacere cu jucătorul.
17.12.2023 | 12:48
Cati bani a platit de fapt Rapid pe Hasani Anuntul lui Dan Sucu Asta e suma totala
300.000 de euro a plătit Rapid pentru golgheterul Albaniei. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a început campania de achiziții din această iarnă. Florent Hasani a fost analizat la FANATIK SUPERLIGA. Dan Șucu a vorbit despre primul transfer al alb-vișiniiilor.

Rapid a început în forță campania de transferuri. Dan Șucu își freacă mâinile: „A fost o oportunitate pentru noi”

Dan Șucu a transmis un mesaj la FANATIK SUPERLIGA„Este un fotbalist foarte interesant, foarte bun. A fost o oportunitate pentru noi. A intrat în ultimele șase luni de contract.

ADVERTISEMENT

Cu totul, Florent ne-a costat în jur de 300.000 de euro. Asta și pentru că era în ultimele șase luni și clubul unde juca risca să-l piardă gratis vara viitoare”.

Patronul Rapidului a primit referințe foarte bune despre albanez: „Nu îmi cereți să vorbesc despre el. Staff-ul tehnic și Bergodi mi-au spus că ne va ajuta foarte mult. Nu mă pricep pe parte de fotbal”.

ADVERTISEMENT

Rapid l-a dorit pe Marius Ștefănescu. Dezvăluirile lui Dan Șucu: „E un jucător cu aceleași calități”

Șucu a dezvăluit că principala țintă a Rapidului a fost de fapt mijlocașul lui Sepsi: „Noi l-am dorit pe Ștefănescu de la Sepsi, iar staff-ul nostru ne-a spus că e un jucător cu aceleași calități și poate să joace foarte bine aripă dreapta. Mi s-a transmis din partea domnului Bergodi că este noul Ștefănescu, dacă nu am reușit să îl luăm pe acela de la Sepsi”.

În final, Șucu e convins că atacantul albanez se va impune repede la Rapid: „Florent este un fotbalist cu foarte multe calități. Sunt convins că ne va ajuta în îndeplinirea obiectivelor.

ADVERTISEMENT

Sperăm că va fi bine după pregătirea de iarnă când ni se vor alătura și jucători importanți care s-au accidentat: Petrila, Rrahmani, Emmers și să atacăm în forță partea a doua a campionatului”.

Dan Șucu îi asigură pe suporterii Rapidului: „Sunt convins că va fi un transfer de succes”

Sunt convins că Florent va fi un transfer de succes, la fel cum a fost și Rrahmani. Vom face o echipă bună, competitivă, pentru a îndeplini obiectivul din acest campionat, locurile 1-3”.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită a reacționat la discursul lui Șucu: „Înseamnă că e stângaci noul Ștefănescu și joacă cu piciorul de bază în interior. Ștefănescu e determinant pentru Sepsi în ultima perioadă, de când a venit neamțul”. 

FANATIK SUPERLIGA e LIVE de la 10:30 pe FANATIK.RO. Emisiunea apare ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube, de la 17:30.

Dan Șucu, declarații la FANATIK SUPERLIGA despre primul transfer al Rapidului

ADVERTISEMENT
Tags: