Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Bă, să nu te enervezi nici la 4-0? Să nu iei un galben?” Cum au văzut analiștii Fanatik execuția din CFR – U Cluj

Analiștii FANATIK au discutat despre meciul dintre CFR Cluj și U Cluj terminat 4-0. Pe rând, invitații lui Horia Ivanovici au analizat duelul celor două echipe ardelene.
22.12.2023 | 20:01
Ba sa nu te enervezi nici la 40 Sa nu iei un galben Cum au vazut analistii Fanatik executia din CFR  U Cluj
Analiștii FANATIK au discutat despre meciul dintre CFR Cluj și U Cluj terminat 4-0. Pe rând, invitații lui Horia Ivanovici au analizat duelul celor două echipe ardelene.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a impus în fața celor de la U Cluj acasă, scor 4-0. În ultimul meci din an al celor două formații ardelene, analiștii FANATIK au observat lipsa lui Nistor de la oaspeți, dar și lipsa de implicare a elevilor lui Neluțu Sabău.

Cum au văzut analiștii FANATIK execuția din CFR – U Cluj

La FANATIK SUPERLIGA, analiștii din platoul lui Horia Ivanovici au discutat despre meciul dintre cele CFR Cluj și U Cluj. Pe rând, moderatorul emisiunii, Adrian Ilie și Robert Niță au analizat partida formațiilor ardelene.

ADVERTISEMENT

“Eu mă așteptam. Am vorbit cu Balaj, era emoționat înainte de meci. I-am zis că fără Nistor, care este motorul acestei echipe (n.r. U Cluj), o să vezi o echipă care nu are busolă.Eu i-am zis că o să fie diferență mare. Și zice ‘Nu știu ce să zic că știi cum e în derby’. Omul era în tensiune. Eu eram convins că îi bate rău”, a spus Horia Ivanovici.

“Meciul bun. Nu mă așteptam să fie diferența așa de mare în acest meci. Au jucat bine. Și eu eram convins că îi bate (n.r. CFR Cluj), dar nu așa de rău. Adică mă așteptam la altceva din partea celor de la U Cluj, fiind un derby în oraș acolo”, a mai spus și Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT

“Bă, să nu te enervezi nici la 4-0? Să nu iei un galben?”

“În a doua repriză după un 2-0 la pauză, preiau cei de la U Cluj inițiativa și au așa niște situații de a marca, dar nimic mai mult. Pe mine m-a șocat agresivitatea de la U Cluj. Să nu te enervezi tu și la 4-0. La scorul ăla și la o miuță (n.r. te enervai).

Cei din galeria lui U Cluj au fost mai prezenți, mai vocali și mai agresivi. Să nu iei un cartonaș galben într-un derby local cu o rivală. Să te duci mai agresiv la unul. Nu să îl lovești să îi rupi piciorul. Să îl tragi de tricou.

ADVERTISEMENT

Agresivitatea asta stă numai în Nistor? E un meci în care CFR-ul își face treaba foarte repede și conduce cu 2-0 la pauză. Cu o echipă care a avut rezultate foarte bune în deplasare. Chiar dacă joacă acolo, tot în Cluj și sunt foarte mulți suporteri de la U. E meci considerat în deplasare.

Unde U Clujul a fost o echipă foarte bună în deplasare, până aseară, neînvinsă. Să nu poți tu să iei un cartonaș galben, nu zic să fi dat gol. Nimic. O echipă cu gândul la vacanță”, a fost analiza lui Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Analiza FANATIK după CFR Cluj - U Cluj 4-0

ADVERTISEMENT