Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Neluțu Varga a anunțat cine va fi antrenor la CFR Cluj în 2024: „Ne va aduce titlul de campioni!” Exclusiv

Neluțu Varga a anunțat în direct la FANATIK SUPERLIGA cine va fi antrenorul celor de la CFR Cluj în 2024. Patronul este convins că tehnicianul le va aduce titlul ardelenilor.
22.12.2023 | 11:49
Nelutu Varga a anuntat cine va fi antrenor la CFR Cluj in 2024 Ne va aduce titlul de campioni Exclusiv
Neluțu Varga a anunțat cine va fi antrenorul CFR Cluj în 2024. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a încheiat anul cu fruntea sus. Formația pregătită de Andrea Mandorlini a câștigat categoric derby-ul local cu U Cluj, scor 4-0, în etapa cu numărul 21 din SuperLiga. Neluțu Varga a declarat, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA că Andrea Mandorlini va continua pe bancă și anul viitor.

Neluțu Varga a anunțat cine va fi antrenor la CFR Cluj în 2024: „Ne va aduce titlul de campioni!”

CFR Cluj a pus capăt seriei negative chiar împotriva marii rivale U Cluj. Formația antrenată de Andrea Mandorlini a spart gheața după 8 meciuri fără victorie în toate competițiile și a reușit să câștige categoric, scor 4-0.

ADVERTISEMENT

Victoria din Gruia l-a convins pe Neluțu Varga. Patronul fostei campioane a României a anunțat la FANATIK SUPERLIGAantrenorul italian își va continua munca la CFR Cluj. Omul de afaceri este de părere că doar anumite circumstanțe au făcut ca antrenorul italian să nu aibă rezultatele dorite pe banca ardelenilor.

„Domnul Mandorlini își va continua munca pe care a început-o aici, la CFR Cluj, și în 2024. În niciun moment nu s-a pus problema să fie demis, nu s-a pus problema să nu avem încredere în dumnealui.

ADVERTISEMENT

A făcut o treabă foarte bună, au fost foarte multe circumstanțe care ne-au făcut să pierdem puncte. Nu mai vorbim de arbitraj, accidentări și așa mai departe. Repet, circumstanțe care au fost împotriva antrenorului.

„Avem încrederea că Mandorlini va aduce titlul de campioană din nou la Cluj”

A fost un meci excelent împotriva Universității Cluj. Sunt convins că putem să mai creștem. Avem toată încrederea în domnul Mandorlini că ne va aduce titlul de campioană din nou la Cluj.

ADVERTISEMENT

Confirm oficial, deși nici măcar n-ar fi fost cazul, pentru că noi n-am avut niciodată intenția să ne despărțim de domnia sa, Mandorlini va antrena în continuare CFR Cluj și sperăm să obțină cele mai bune rezultate posibile.

Este un tehnician excelent, cu foarte multă experiență în care avem deplină încredere”, a declarat Neluțu Varga, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA. CFR Cluj a încheiat anul pe locul secund, cu 36 de puncte, la 8 lungimi în spatele liderului FCSB.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii va putea fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30.

Neluțu Varga a anunțat cine va fi antrenor la CFR Cluj în 2024: „Ne va aduce titlul de campioni!”

ADVERTISEMENT