News

Bagajul unui român, plin de sânge pe Aeroportul din Liverpool. Alertă în rândul britanicilor

Un român a declanșat alerta pe Aeroportul din Liverpool, după ce angajații aeroportului au observat mult sânge în cala avionului care venea de la Cluj.
15.11.2022 | 22:37
Bagajul unui roman plin de sange pe Aeroportul din Liverpool Alerta in randul britanicilor
Alertă pe Aeroportul din Liverpool. Foto: Liverpool Echo
ADVERTISEMENT

După o serie de investigații au realizat că sângele provenea din geanta unui cetățean român, astfel că a fost declanșată o alertă pe acest aeroport.

Bagajul unui român, plin de sânge la Liverpool

Potrivit Digi 24, angajații aeroportului au descoperit uluiți că bagajul era îndesat cu carne de porc congelată, care s-a dezghețat până la destinație.

ADVERTISEMENT

Pasagerul în cauză călătorea de la Cluj-Napoca spre Liverpool și a decis să ia în bagajul de cală o cantitate mare de carne de porc, pentru a avea de sărbători. Carnea a murdărit în cele din urmă alte 40 de bagaje.

Toate aceste bagaje au fost trimise înapoi la Cluj-Napoca pentru investigații suplimentare. Oamenii vor fi nevoiți să aștepte acum câteva zile până în clipa în care își vor recupera bagajele.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două zile, o situație similară a fost înregistrată pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din București. Atunci, un cetățean spaniol avea asupra sa o grenadă de antrenament pe care nu avea nicio intenție să o folosească.

Grenada nu avea încărcătură și bărbatul susține că a uitat-o asupra sa în bagaj după o serie de antrenamente susținute în Spania.

ADVERTISEMENT

”Noi am identificat obiectul. Nu am atins valiza până nu a venit echipa pirotehnică. Aceştia au constatat că nu există niciun risc pirotehnic, fiind un tub gol. Din acest moment se ocupă Poliţia de Frontieră”, au transmis reprezentanţii SRI, conform Libertatea.

”Polițiștii de frontieră din cadrul Aeroportului internațional Henri Coandă efectuează cercetări față de o persoană, cetăţean spaniol, în bagajele căreia la controlul de securitate, pe sensul de ieşire, a fost descoperită o grenadă de antrenament.

ADVERTISEMENT

Din primele verificări rezultă că grenada nu avea încărcătură, iar persoana susţine că a uitat-o în bagaj după antrenamentele efectuate în ţara de origine. Obiectul urmează să fie ridicat de către o echipă specializată din cadrul ISU”, au transmis, de asemenea, reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

ADVERTISEMENT