Life

Bahmu, mesaj dur către Iohannis după scandalul pe care l-a făcut în supermarket: „Tu ai adus România în starea asta”

Bahmu l-a criticat în termeni duri pe președintele Klaus Iohannis după ultimele declarații făcute de acesta, potrivit cărora România este un stat eșuat.
03.10.2021 | 14:29
Bahmu mesaj dur catre Iohannis dupa scandalul pe care la facut in supermarket Tu ai adus Romania in starea asta
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu a transmis un mesaj dur către președintele Iohannis după scandalul pe care l-a făcut în supermarket. Jurnalista s-a raliat mișcării „Nu vreau” inițiată pe Facebook de cântărețul Dan Bittman și a refuzat să poarte recent masca de protecție la cumpărături.

Vedeta tv a revenit, de data aceasta cu un atac la adresa președintelui României în mediul online.

ADVERTISEMENT

Într-un dialog purtat cu Cozmin Gușă, Bahmu a reamintit declarațiile făcute de președinte în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, unde au murit mai mulți oameni.

Bahmu îl ia la trântă pe președintele Klaus Iohannis

„Spune, vai, România e un stat eșuat. Păi tu ai adus România în starea asta de eșec, nu altcineva, domnule președinte”, a spus Bahmuțeanu pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Adriana și-a exprimat apoi dorința ca președintele să plece din fruntea statului, gândindu-se dacă acesta va renunța la orgoliu și va face un pas în spate după toate controversele create în jurul său.

Revenind la scandalul de ieri, jurnalista le-a spus autorităților care au ajuns la hypermarketul unde a refuzat să poarte mască faptul că are rinită alergică și nu o suportă.

ADVERTISEMENT

„Eu am rinită alergică. Nu vreau să port mască, nu am voie să port mască, sunt scutită de a purta mască. Este legea impusă de Ani Crețu. Ați citit legea 4 din 2021. A  fost publicată și în Monitorul Oficial. Nu port mască. Legea 4 este legea alergicului. Jandarmul acela habar nu avea”, a spus vedeta.

Protestatară notorie

Adriana Bahmuțeanu s-a remarcat încă de la începutul pandemiei de coronavirus extrem de reticentă cu privire la măsurile luate de Guvern pentru combaterea bolii momentului.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de televiziune a participat la mai multe proteste. Și-a exprimat în repetate rânduri dezacordul cu privire la carantinare, obligativitatea purtării măștii ori condiționarea accesului în anumite locuri de certificatul verde.

Bahmu și-a încercat norocul chiar și în politică. A candidat la alegerile locale recente pentru Primăria Sectorului 1, acolo unde a fost bătută de Clotilde Armand. Cu actualul primar a dus la un moment dat un ”război” chiar în stradă, boicotându-i campania electorală.

În prezent, Bahmuțeanu realizează emisiuni online pe pagina de Youtube cetățeanul.net, acolo unde își exprimă des furia pe care o simte față de autoritățile guvernamentale.

 

 

ADVERTISEMENT