Sport

Baiaram, despre obiectivul României U21: “E o grupă grea, dar suntem pregătiți”

Ștefan Baiaram a fost convocat de Daniel Pancu la naționala U21. Jucătorul de la Universitatea Craiova a vorbit despre obiectivul echipei României de tineret.
06.09.2023 | 22:17
Baiaram despre obiectivul Romaniei U21 E o grupa grea dar suntem pregatiti
Ștefan Baiaram a fost convocat de Daniel Pancu la naționala U21. Jucătorul de la Universitatea Craiova a vorbit despre obiectivul echipei României de tineret.
ADVERTISEMENT

Echipa națională U21 se va duela cu Albania marți, 12 septembire, de la ora 19:30, la Elbasan. Meciul va avea loc în preliminariile pentru Campionatul European de tineret din 2025. Selecționata lui Daniel Pancu face parte din grupa E, alături de Elveţia, Finlanda, Albania, Muntenegru şi Armenia. Înainte de partidă, Ștefan Baiaram a oferit un interviu în care a vorbit despre obiectivul României U21.

Ștefan Baiaram, despre obiectivul României U21

Ștefan Baiaram a acordat un interviu înaintea duelului din Albania, unde a vorbit despre obiectivul României U21. Mijlocașul celor de la Universitatea Craiova susține că formația antrenată de Daniel Pancu este pregătită pentru a se califica la Euro 2025.

ADVERTISEMENT

“Sunt foarte onorat să mă aflu azi aici. Mă bucur foarte mult că fac parte din acest lot. E foarte important pentru moralul nostru să începem cu o victorie cu Albania. E un grup nou, o campanie nouă de calificare.

Toţi suntem pregătiţi pentru a ne califica la Campionatul European. Ăsta este obiectivul nostru, al tuturor. Acum, pe lângă noii colegi, mă simt puţin bătrân la naţionala Under 21.

ADVERTISEMENT

Sunt jucători tineri, cu mare calitate. Pentru a ne califica la EURO 2025 trebuie să fim un grup unit, să fim o familie. E o grupă grea, în niciun caz una uşoară.”, a declarat Ștefan Baiaram, pentru FRF.ro.

Baiaram despre Euro 2023: “A fost ceva dureros”

La Campionatul European din 2023, unde România a fost una dintre țările gazdă, echipa națională U21 nu a reușit să realizeze lucruri mari. Pentru Ștefan Baiaram, turneul a fost o amintire neplăcută și pentru accidentarea pe care a avut-o.

ADVERTISEMENT

Acel lucru l-a făcut să rămână acasă și să nu reușească să-și ajute coechipierii în lupta pentru ieșirea din grupe. Jucătorului de la Universitatea Craiova i-a părut foarte rău pentru că nu a fost atunci pe teren și a trăit fiecare moment cu mari emoții.

“Din păcate EURO 2023 este o amintire neplăcută pentru mine, pentru că am suferit o accidentare la coapsă cu o săptămână înainte. Atunci nu m-am aşteptat să fie aşa de serios, adică să fie ruptură musculară şi să nu pot juca la EURO.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că nu am putut fi alături de colegii mei să îi ajut. Ar fi însemnat enorm pentru mine. A fost ceva dureros, am trăit meciurile României din faţa televizorului cu foarte mari emoţii.”, a mai spus mijlocașul de la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT