News

Băiat de 14 ani, spulberat pe o trecere de pietoni din Neamț. Accident teribil marți dimineață

Un băiat de 14 ani a fost spulberat pe o trecere de pietoni din Neamț. La volanul mașinii se afla un șofer de 32 de ani.
21.11.2023 | 08:54
Baiat de 14 ani spulberat pe o trecere de pietoni din Neamt Accident teribil marti dimineata
Băiat de 14 ani, spulberat pe o trecere de pietoni din Neamț. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Băiat de 14 ani, spulberat pe o trecere de pietoni din  județul Neamț. Un accident rutier teribil s-a produs marți dimineață, 21 noiembrie, în localitatea Borca, pe drumul național DN 17B. Conducătorul unei mașini a lovit un minor, în timp ce traversa strada.

Băiat de 14 ani, spulberat pe o trecere de pietoni din Neamț

Evenimentul nefericit a avut loc la primele ore ale acestei dimineți. La volanul mașinii se afla un șofer de 36 de ani din Borca. Bărbatul nu a oprit pentru a acorda prioritate minorului angajat în traversarea străzii.

ADVERTISEMENT

Adolescentul a fost rănit, la fața locului fiind solicitat un echipaj medical, care a acordat primele îngrijiri victimei. Ulterior, băiatul a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații suplimentare și îngrijiri de specialitate.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 36 ani, din Borca, ar fi condus un autoturism pe DN 17B, din direcţia Vatra Dornei spre Farcaşa, ar fi surprins şi accidentat un minor, de 14 ani, din Borca.

ADVERTISEMENT

Se afla angajat în traversarea străzii pe marcaj pietonal, rezultând rănirea acestuia”, au transmis, marți, 21 noiembrie, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, conform presei locale.

Polițiștii rutieri au ajuns și ei în zona respectivă pentru a face primele verificări. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, adaugă oamenii legii din județul Neamț.

ADVERTISEMENT

Accident între un autoturism și o autoutiliară. Un tânăr a ajuns la spital

Un alt accident rutier grav a avut loc, luni, pe strada Olteniei din municipiul Piatra Neamț. Implicate au fost un autoturism în care se aflau cinci oameni și o autoutilitară, la volanul căreia se afla un tânăr de 23 de ani.

Dintre cele cinci persoane prezente în mașină, un bărbat a primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând să fie transportat la spital. Însă, șoferul autoutilitarei a fost grav rănit, ajungând la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamț.

ADVERTISEMENT

Polițiștii fac cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă. „Conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 23 de ani, ce a necesitat îngrijiri medicale, a fost preluat și transportat de echipajul SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamț”, a transmis ISU Neamț.

 

ADVERTISEMENT