News

Băiat de 16 ani din București, dat dispărut. Poliția cere ajutorul populației pentru a-l găsi. Foto

Un adolescent, în vârstă de 16 ani, din Capitală, este de negăsit de aproximativ o săptămână. Când a fost văzut ultima oară?
08.08.2023 | 15:27
Baiat de 16 ani din Bucuresti dat disparut Politia cere ajutorul populatiei pentru al gasi Foto
Băiat de 16 ani din București, dat dispărut. sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Băiat de 16 ani din București, dat dispărut de familie. Este vorba despre un adolescent care a plecat din Sectorul 3 al Capitalei. Ultima oară a fost văzut în urmă cu o săptămână, la data de 1 august.

Băiat de 16 ani din București, dat dispărut

Adolescentul se numește HUȚANU CORNEL CRISTIAN și a dispărut marți, pe 1 august 2023. Familia a anunțat oamenii legii în urmă cu o zi, luni, 7 august. Poliția cere sprijinul oamenilor care l-au văzut pe băiat.

ADVERTISEMENT

De la data respectivă, rudele nu au mai reușit să dea de el, iar băiatul nu revenit acasă până acum. Polițiștii desfășoară căutări și cer ajutorul persoanelor care dețin informații cu privire la locul în care s-ar putea afla minorul.

Băiatul, în vârstă de 16 ani, are următoarele semnalmente, potrivit informațiilor transmise de oamenii legii: înălţime 1,70 m, greutate 60 kg, constituție slabă, ten creol, bărbie ascuțită, păr negru, ochi căprui.

ADVERTISEMENT
Băiat de 16 ani din București, dat dispărut.
Băiat de 16 ani din București, dat dispărut. Foto: Poliția Capitalei

„Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.”, a transmis, marți, Poliția Capitalei, cu privire la dispariția minorului.

O fată de 15 ani, dată dispărută în Constanța

O fată de 15 ani din comuna Dobromir, județul Constanța, a fost și ea dată dispărută de familie. ALI ESENGHIUL ar fi plecat voluntar de acasă, luni, 7 august, în intervalul orar 16:00-17:00.

ADVERTISEMENT

Fata nu a mai revenit la domiciliu, iar părinții nu au reușit să o contacteze în toată această perioadă. Prin urmare, disperați, oamenii s-au văzut nevoiți să apeleze la ajutorul autorităților pentru a-și găsi fata.

Semnalmente: 1,55 m înălțime, 50-55 de kilograme, ochi căprui, păr negru. Potrivit polițiștilor, la momentul dispariției minora era îmbrăcată într-un tricou negru și blugi de culoare albastră.

ADVERTISEMENT
Fată de 15 ani, dată dispărută în Constanța.
Fată de 15 ani, dată dispărută în Constanța. Foto: IPJ Constanța

„Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

 

ADVERTISEMENT