News

Băiețelul dispărut în Suceava, găsit în Ilfov. Ce transmit polițiștii. Update

Cosmin, un copil de 13 ani, a dispărut de acasă în urmă cu câteva zile. A fost emis un mesaj RO-Alert pentru găsirea băiatului.
21.07.2023 | 12:43
Baietelul disparut in Suceava gasit in Ilfov Ce transmit politistii Update
Cosmin, un copil de 13 ani, a dispărut de acasă. Poliția cere ajutorul populației, mesaj RO-Alert emis. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT
21-07-2023
09:45

Cosmin a fost găsit după două zile

Cosmin, băiețelul de 13 ani, din municipiul Suceava, care a fost dat dispărut de familie, pe 19 iulie, a fost găsit. Minorul a fost identificat în orașul Voluntari, din județul Ilfov.

„Urmare a activităților de căutare efectuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – IPJ Suceava și Poliției Municipiului Suceava, cu sprijinul polițiștilor din București și Ilfov s-a reușit localizarea și găsirea minorului de 13 ani, Luca Ilie Cosmin, a cărui plecare voluntară de la domiciliu fusese sesizată de familie la data de 19.07.2023. Minorul a fost depistat pe raza orașului Voluntari, jud. Ilfov”, au transmis polițiștii.

Din fericire, copilul este nevătămat. Potrivit oamenilor legii, acesta nu a fost victima vreunei infrațiuni. El va ajunge la familie, în municipiul Suceava.

 

Poliția din municipiul Suceava este în alertă și desfășoară ample activități de căutare a unui minor. Cosmin, un copil de doar 13 ani, a dispărut marți seara. A fost emis inclusiv un mesaj RO-Alert.

Cosmin, un copil de 13 ani, a dispărut de acasă. Poliția cere ajutorul populației, mesaj RO-Alert emis

Într-un mesaj RO-Alert – alertă portocalie, Poliția Județeană Suceava (IPJ) a anunțat, miercuri seara, că desfășoară activități de căutare a minorului Luca Ilie Cosmin.

ADVERTISEMENT
poliția copil dispărut 2 ro -alert
Cosmin, un copil de 13 ani, a dispărut de acasă. Poliția cere ajutorul populației, mesaj RO-Alert emis

Copilul, în vârstă de 13 ani, din municipiul Suceava, a plecat marți, 18 iulie, în jurul orei 16:00, de la domiciliu fără a reveni până în prezent. Autoritățile au prezentat și semnalmentele copilului.

Acesta are înălțimea de circa 1,65-1,67 m, greutatea de 49 kg, ochi albaștri verzui, ten măsliniu și constituție atletică. Marți, când a plecat de acasă, Cosmin era îmbrăcat cu un tricou portocaliu, pantaloni scurți gri, adidași negri și purta un rucsac negru.

ADVERTISEMENT
poliția copil dispărut 2 ro -alert 3
Cosmin, un copil de 13 ani, a dispărut de acasă. Sursa foto: Poliția Română

”Toți cei care dețin date și informații cu privire la minorul căutat sunt rugați să apleze cea mai apropiată unitate de poliție sau să transmită datele prin Serviciul Unic de Urgență 112”, anunță Poliția Română.

Doi copii au dispărut și în Argeș

Duminică, doi frați, de 12 şi 14 ani, au fost căutaţi de autorităţi. Ei au dispărut de la locul unde fuseseră lăsați să supravegheze animalele, pe un câmp în zona Goleşti din Argeş.

ADVERTISEMENT

În urma unei mobilizări exemplare, poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari au desfăşurat activităţi de căutare, inclusiv în zona barajului Goleşti. Au fost folosite drone, câinele de urmă, camera cu termoviziune şi a fost solicitat şi un elicopter să survoleze zona.

În plus, au fost transmise mesaje RO-Alert. Evenimentul din Argeș a avut un final fericit. Copiii au fost găsiţi pe raza localităţii Bradu, la mai mulți kilometri distanță, a anunţat IPJ Argeş.

ADVERTISEMENT

”Din fericire, în urma informaţiilor oferite de cetăţeni, cei doi au fost găsiţi, în urmă cu puţin timp, pe raza localităţii Bradu. Pentru evaluarea stării minorilor, a fost solicitat un echipaj medical şi au fost sesizaţi reprezentanţii D.G.A.S.P.C. şi un psiholog. Mulţumim tuturor celor implicaţi, pentru efortul depus şi pentru informaţiile furnizate”, a transmis Poliţia Argeş.

ADVERTISEMENT