News

Scandal încheiat cu crimă, pe o stradă din Neamț. Au chemat mascații după o bătaie generală

Un bărbat a murit după ce mai multe persoane s-au luat la bătaie în municipiul Roman, din județul Neamț. Au intervenit mascații.
08.08.2023 | 13:54
Scandal incheiat cu crima pe o strada din Neamt Au chemat mascatii dupa o bataie generala
Scandal încheiat cu crimă, pe o stradă din Neamț. sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Scandal încheiat cu crimă, luni seara, pe o stradă din județul Neamț. Conflictul sângeros a izbucnit între două familii de romi. Se pare că oamenii sunt vecini, dar între ei existau numeroase neînțelegeri.

Scandal încheiat cu crimă în județul Neamț

Tragedia s-a produs în cursul nopții de luni, 7 august, în municipiul Roman din Neamț. Presa locală notează că în scandal au fost implicați mai mulți oameni, iscându-se o bătaie generală. Nu se cunoaște cu exactitate motivul conflictului.

ADVERTISEMENT

Personele implicate ar face parte din două familii rivale de romi. Lucrurile au degenerat, iar oamenii s-au luat la bătaie cu bâte și pietre. Situația a scăpat de sub control, fiind nevoie de intervenția mascaților și jandarmilor.

„La data de 7 august, în jurul orei 22:50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe o stradă din Roman are loc un scandal, în care sunt implicate mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

Imediat, mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului, fiind solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al jandarmilor, care au procedat la aplanarea cu operativitate a altercației și implicit la imobilizarea și conducerea la sediul poliției a persoanelor participante.” a transmis IPJ Neamț.

În urma scandalului, două persoane au fost grav rănite, fiind transportate la spital pentru îngrjiri medicale. Din nefericire, una dintre acestea, un bărbat, a murit la spital. Decesul a fost anunțat de reprezentanții spitalului.

ADVERTISEMENT

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț. Urmează ca ancheta să stabilească cine sunt persoanele implicate în scandal și cine se face vinovat de producerea tragediei.

Scandal într-o familie din Bistrița. Un bărbat și-a ucis fratele geamăn

Un caz șocant a avut loc cu aproximativ o lună în urmă într-o familie din Bistriţa-Năsăud. Un scandal a izbucnit între doi frați gemeni, iar conflictul dintre aceștia s-a încheiat cu o crimă.

ADVERTISEMENT

După ce au consumat alcool, cei doi bărbați s-au luat la ceartă, deoarece unul dintre ei nu voia să dea volumul muzicii mai încet. Ulterior, criminalul l-a luat la bătaie pe fratele său, până când l-a lăsat inconștient. Victima a murit la spital după câteva ore.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags:
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni....
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni. Medicii au stabilit totul
Tragedia care a șocat România. E înfiorător prin ce a trecut fata ucisă...
Tragedia care a șocat România. E înfiorător prin ce a trecut fata ucisă de urs
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși