Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Băiat deștept! L-a adus înaintea unui meci cu Dinamo”. Laude pentru mutarea Craiovei

Universitatea Craiova a simțit din nou gustul victoriei în duelul cu Dinamo. Cheia succesului a venit de pe bancă. Ivaylo Petev a debutat cu dreptul pentru olteni.
14.11.2023 | 19:00
Baiat destept La adus inaintea unui meci cu Dinamo Laude pentru mutarea Craiovei
Universitatea Craiova a mutat inteligent prin aducerea lui Ivaylo Petev. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev a fost adus la Universitatea Craiova pentru a scoate echipa din criză. Bulgarul s-a ținut de cuvânt și a livrat 3 puncte chiar la debutul pe banca oltenilor. Universitatea Craiova a învins-o pe Dinamo cu 1-0 și s-a apropiat la 4 puncte de Rapid.

Rotaru a mutat inteligent

“Rotaru a fost băiat deștept. L-a adus pe Ivaylo Petev exact în momentul potrivit. Adică înaintea unui meci cu Dinamo și înaintea unei pauze de două săptămâni generate de meciurile echipei naționale, să aibe timp să cunoască mai bine echipa.

ADVERTISEMENT

Un meci cu Dinamo care, dacă nici pe Dinamo nu-i bați la ce formă au, înseamnă că ai ales greșit momentul. O victorie… deși am văzut Universitatea Craiova asediată pur și simplu în ultimele minute ale primei reprize și la sfârșitul meciului, deși putea să se desprindă la 2-0″, a declarat Valeriu Răchită.

Mihai Rotaru l-a adus la Craiova pe Ivaylo Petev după un lung interimat al lui Papură. Patronul Universității se poate lăuda cu un CV impresionant. Ludogorets Razgrad, AEL Limassol și Dinamo Zagreb sunt doar câteva dintre formațiile la care a activat ca principal.

ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev a debutat cu dreptul în Superliga

“O victorie facilă cu Dinamo. Mă uitam, am mai discutat de acel vârf de atac, Abdallah. Eu cred că au fost la vreun bar, vreun club de noapte și de dimineața l-au luat și pe bodyguard, l-au băgat în vestiar și l-au băgat să joace.

Nu are nicio legătură cu sportul, nu înțeleg cum ajung acești jucători la un club de talia lui Dinamo. Unde e scoutingul, unde e directorul sportiv, cine ia decizia ca un jucător de asmenea valoare să joace în Superliga României, ocupând locul tinerilor noștri români.

ADVERTISEMENT

Pentru că orice junior de la Dinamo, iar Dinamo a avut academie, se bătea cu Hagi de la egal la egal, poate fi în locul acestui Abdallah. Ivaylo le-a găsit loc și lui Koljic și lui Mitriță și lui Ivan. Au schimbat sistemul din 4-3-3 în 4-2-3-1, joacă cu Mitriță în spate. A schimbat sistemul ca să le găsească loc”, a completat Valeriu Răchită.

“Cu alt sistem le-au găsit loc la toți, dar au probleme defensive. Parcă înainte nu ajungeau așa de ușor la poartă. Hai să vedem, să îi lăsăm, dacă e un nou început la Craiova. Să îi lăsăm să își facă treaba. Jucătorii să înțeleagă ce ar trebui să joace. Pentru mine, Dinamo a jucat mai bine”, a declarat Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este transmis LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Puteți urmări show-ul în fiecare luni, marți și vineri începând cu ora 10:30, iar în premieră, în aceeași zi, de la 17:30. Emisiunea este disponibilă și pe canalul de YouTube Fanatik, precum și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Rotaru a mutat inteligent

 

ADVERTISEMENT