News

Băiat din Ilfov, bătut crunt de mai mulți bărbați. Tânărul a ajuns la spital, iar agresorii au fost reținuți

Incident grav în județul Ilfov. Un băiat de 15 ani a ajuns la spital cu mai multe leziuni după ce a fost bătut de mai mulți bărbați.
06.08.2021 | 23:55
Baiat din Ilfov batut crunt de mai multi barbati Tanarul a ajuns la spital iar agresorii au fost retinuti
Băiat din Ilfov, bătut crunt de mai mulți bărbați. Tânărul a ajuns la spital, iar agresorii au fost reținuți. Sursa foto (ilustrativ): agerpres.ro
ADVERTISEMENT

Incident grav semnalat în această săptămână într-o localitate din județul Ilfov. Un minor de 15 ani a ajuns la spital, după ce a fost bătut de mai mulţi bărbaţi.

În urma agresiunilor, tânărul s-a ales cu leziuni în zona spatelui. Din informațiile oferite de cei din Poliție aflăm că un total de 8 persoane au fost implicate în altercație.

ADVERTISEMENT

O parte dintre agresori au fost, în primă fază, reținuți. Ulterior, unul dintre ei a fost arestat preventiv, iar alți doi au fost plasați sub control judiciar.

Incident grav în Ilfov. Băiat de 15 ani, spitalizat după ce a fost bătut de mai mulți bărbați

Incidentul din Ilfov a fost consemnat miercuri noapte. Polițiștii din zonă au primit, în jurul orelor 23:30, un apel la 112 prin care erau anunţaţi că un adolescent a fost agresat fizic de către două persoane.

ADVERTISEMENT

Conform datelor furnizate de Poliţia judeţeană Ilfov, incidentul a avut loc în satul Siliştea Snagovului, notează publicația Bzi.

”La faţa locului, poliţiştii Staţiunii Snagov au găsit persoana vătămată, în vârstă de 15 ani, care prezenta plăgi în zona dorsală dintre omoplaţi, acesta fiind transportat cu un echipaj medical, la o unitate spitalicească din Bucureşti, pentru acordarea de în grijiri medicale.

ADVERTISEMENT

De asemenea, poliţiştii au depistat în apropierea locului faptei 2 bărbaţi, de 18 şi 20 de ani, care ar fi fost implicaţi în altercaţie, aceştia fiind conduşi la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov, pentru cercetări”, informează IPJ Ilfov.

Opt persoane implicate în agresiunea din județul Ilfov

După ce au demarat o serie mai extinsă de cercetări, anchetatorii au stabilit că nu mai puțin de 8  persoane au fost implicate în conflictul în urma căruia adolescentul de 15 ani a fost rănit.

ADVERTISEMENT

La o zi după acest incident, joi, 5 august, 3 bărbați cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani au fost reţinuţi în acest dosar pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

Ulterior, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea a dispus măsura controlului judiciar faţă de 2 dintre aceştia.

Un al 3-lea bărbat a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pe numele său fiind emis mandat de arestare.

ADVERTISEMENT