Life

Băiatul lui Cove a luat o decizie radicală. Prezentatorul de la Prima TV a trebuit să accepte: „S-a reorientat”

Cove a fost pus în fața unei situații dificile pentru un tată,. Fiul său cel mare a luat o decizie care i-ar răni pe mulți părinți.
30.01.2024 | 20:54
Baiatul lui Cove a luat o decizie radicala Prezentatorul de la Prima TV a trebuit sa accepte Sa reorientat
Cove trebuie să fie tată de la distanță. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ajuns la 49 de ani, Cove trece printr-o situație dificilă pentru orice părinte. Fiul său cel mare, Bogdan, a luat o decizie radicală, iar prezentatorul de la Prima TV s-a împăcat cu ideea.

Ce decizie a luat băiatul cel mare al lui Cove

Cove a ajuns la vârsta de 49 de ani, are o carieră frumoasă și, de mai bine de 10 ani, este căsătorit cu Florentina, cu care are un băiețel, pe Răzvan- de opt ani. Însă, nu este singurul copil al prezentatorului de la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Înainte de a începe relația cu soția lui, a fost căsătorit timp de un an cu Maria Movileanu, fiica celebrei crainice Carmen Movileanu și verișoara Alexandrei Dinu. Rodul iubirii lor este Răzvan.

Băiatul a ajuns deja la vârsta adolescenței și la numai 14 ani a luat o decizie importantă. Chiar dacă are o relație strânsă cu tatăl său, a hotărât să înceapă o nouă viață și s-a mutat în Spania, cu mama lui.

ADVERTISEMENT

„S-a reorientat. Momentan, locuiește în Spania, alături de mama lui. E pasionat de muzică. E un artist, în esență. Dar nu știu dacă mai e atât de atras de actorie”, a declarat Cove pentru ciao.ro. 

Cum gestionează acum relația

În aceste condiții, prezentatorul recunoaște că nu îi este ușor să gestioneze relația cu un adolescent și mai ales de la distanță. Totuși, se consolează cu gândul că nici pentru părinții săi nu a fost o muncă simplă.

ADVERTISEMENT

„E greu, domnule. Nu am să mint să zic că e ușor. Însă, nici noi când eram adolescenți nu cred că am fost o sarcină ușoară pentru părinți. Bogdan e un băiat inteligent, crescut cu noțiuni precum respect și bun simț.

Încerc să mă adaptez, să înțeleg, să impun niște limite. E o provocare continuă adolescența, dar o depășim noi”, a completat Cove despre relația pe care o are în prezent cu Bogdan.

ADVERTISEMENT

În același timp, vedeta se ocupă și de Răzvan, care spre deosebire de fratele său are alte preocupări. „Răzvan e cam mic pentru visuri mari. Este pasionat de fotbal, echipa lui favorită e Rapid și îl adoră pe Cristiano Ronaldo. Momentan, e 100% implicat în fenomenul sportiv”, a precizat Cove.

ADVERTISEMENT