Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Balaj a dat cărțile pe față. „Greșeala s-a petrecut înainte de Sepsi – CFR, nu la meci”. Cine e arătat cu degetul

Eroarea de arbitraj din Sepsi - CFR a fost picătura care a umplut paharul pentru Cristian Balaj. Președintele clujenilor îl acuză direct pe Iulian Dima de lipsă de viziune.
18.12.2023 | 18:20
Balaj a dat cartile pe fata Greseala sa petrecut inainte de Sepsi  CFR nu la meci Cine e aratat cu degetul
Cristian Balaj il arata cu degetul pe Iulian Dima si il acuza de lipsa de viziune. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a suferit o înfrângere „grea” în fața lui Sepsi, scor 1-2 la Sfântu Gheorghe, și a ajuns la opt puncte în spatele liderului FCSB. Evenimentele din acest meci au stârnit controverse majore, în special în jurul erorii de arbitraj care a condus la golul victoriei pentru Sepsi în minutul 85.

Balaj pune tunurile pe cabina VAR

“Au mai fost situații. Din punctul meu de vedere greșeala nu s-a petrecut la acest meci, ci premergător meciului. Când ai un arbitru la camera VAR, Dima, care a fost prezent în camera VAR la golul 4 care a fost anulat în partida cu Iași la scorul de 3-3.

ADVERTISEMENT

Golul lui Bîrligea. Când toți cei care au validat această fază, au stabilit că golul a fost valabil. Cu toate acestea, domnul Dima a anulat golul și a stabilit că au fost 3 milimetri ofsaid. Cum? Trăsând linia la atacantul Bîrligea pe la cot, nu la umăr”, a declarat Cristian Balaj.

În această fază crucială din Sepsi – CFR, controversa a izbucnit din cauza unei posibile poziții de ofsaid la momentul golului marcat de Damașcan. Echipa CFR Cluj a acuzat dur arbitrajul, susținând că golul a fost validat în mod eronat.

ADVERTISEMENT

Kyros Vassaras i-a dat dreptate lui Cristian Balaj

“Dacă vezi că un arbitru comite o asemenea eroare înseamnă că ori este nepriceput… nu se pricepe la geometrice în spațiu, nu are viziune, nu poate să analizeze corect. Ori, este rău intenționat. Oricare dintre variante îl descalifică.

Ce ar mai trebui să facă Dima? Ce ar mai trebui să facă? Nu sunt vinovați cu absolut nimic cei de la Iași. Nu sunt vinovați cu absolut nimic cei de la Sepsi. Nu au nici o vină. Cum nu suntem noi vinovați când nu s-a acordat penalty împotriva noastră cu Petrolul.

ADVERTISEMENT

Dar nu putem să stăm la nesfârșit să stăm să ne uităm cum unii pot să facă ceea ce doresc. Dar știi cum e, încerc să mă abțin. Există soția unuia, e verișor de al doilea cu nu știu cine, iar când te întâlnești la evenimente de familie vrei să vorbești și de fotbal”, a completat Cristian Balaj.

Președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, a intervenit rapid, retrăgând de la delegări brigada de arbitri responsabilă și oferind public scuze pentru eroarea semnalată. Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a avut o reacție dură atunci când a aflat decizia grecului.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Balaj acuza cabina VAR de lipsa de viziune

ADVERTISEMENT