Sport

Balotelli, la un pas de tragedie! Super Mario s-a izbit în zid cu mașina de 120.000 de euro

Mario Balotelli a fost implicat într-un accident rutier care putea avea urmări mult mai grave. Totul s-a întâmplat la Brescia, joi seară.
24.11.2023 | 10:08
Balotelli la un pas de tragedie Super Mario sa izbit in zid cu masina de 120000 de euro
Mario Balotelli a marcat opt goluri pentru Adana Demirspor în acest sezon. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Balotelli conducea cu viteză și a pierdut controlul mașinii sale, un Audi Q8 în valoare de aproximativ 120.000 de euro. Bolidul s-a izbit de zid și a fost foarte serios avariat, scriu italienii de la Fatto Quotidiano. Din fericire, fotbalistul italian nu a fost rănit în urma impactului violent.

Mario Balotelli a refuzat un alcooltest și a rămas fără permis după accident. A scăpat, totuși, teafăr din coliziunea violentă

Medicii au ajuns foarte repede la locul accidentului și s-au asigurat că totul este în regulă cu fotbalistul de 33 de ani. Acesta a urcat singur în ambulanță. Ulterior, Mario Balotelli a refuzat să facă un alcooltest, așa cum scriu jurnaliștii de la Sport Mediaset.

ADVERTISEMENT

Cert este că mașina a fost serios avariată, iar permisul lui Mario Balotelli a fost suspendat. Atacantul celor de la Adana Demirsport se află în Brescia, orașul natal, pentru a se recupera după o accidentare.

În luna aprilie a acestui an, Mario Balotelli a vândut mai mulți bolizi de lux, inclusiv un Ferrari și un Lamborghini. Super Mario a precizat că pur și simplu că nu mai are nicio satisfacție să conducă astfel de mașini.

ADVERTISEMENT

Mario Balotelli, șir interminabil de accidente rutiere. A făcut praf un Benley la Manchester și, mai apoi, mașina lui Mino Raiola pe Coasta de Azur

Ce-i drept, se pare că Balotelli are ceva din stilul lui Super Mario atunci când vine vorba de șofat. Coliziunile cu zidurile sunt la ordinea zilei. În 2012, când juca pentru Manchester City, a avut un alt accident destul de violent. Era la volanul unui Bentley. La vremea respectivă, o domnișoară care se afla pe locul din dreapta a ajuns la spital.

Cu doi ani înainte, Super Mario avusese un alt accident tot în zona orașului Manchester. Nici după transferul la Nice nu și-a schimbat obiceiurile. A făcut praf mașina fostului său agent, Mino Raiola, pe Coasta de Azur.

ADVERTISEMENT

Când se află în trafic, Balotelli nu este mai norocos nici ca pasager. De Revelion 2020, aflat pe locul din dreapta, a fost implicat într-un alt accident rutier în Brescia. O domnișoară se afla la volan, într-un Fiat 500 Abarth.

Mario Balotelli, mesaj clar pentru Luciano Spalletti. Vrea să facă parte din lotul Italiei la Euro 2024, deși nu a mai fost la națională din 2018

Mario Balotelli joacă în prezent la Adana Demirspor și a avut un start bun de sezon înainte de accidentare. A marcat 3 goluri în cele 5 partide în care a jucat pentru formația din Turcia. Suficient cât să îi dea speranțe că va prinde lotul Italiei pentru Euro 2024. Deși nu a mai fost convocat din 2018.

ADVERTISEMENT

“Sunt în continuare cel mai bun atacant italian atunci când sunt apt! Raspadori și Scamacca au jucat contra Ucrainei? Câte șuturi au tras la poartă? Două!? Vreau să mă refac și să revin la echipa națională”, a declarat Balotelli.

ADVERTISEMENT