Sport

Erling Haaland, interviu savuros cu Mario Balotelli, fostul său idol: „Încă am tricoul tău” / „Eu n-am ce să te învăț”. Video

Erling Haaland, interviu viral cu Mario Balotelli, fostul său idol de la Manchester City. Replici spectaculoase între cei doi.
11.06.2023 | 16:11
Erling Haaland interviu savuros cu Mario Balotelli fostul sau idol Inca am tricoul tau  Eu nam ce sa te invat Video
Erling Haaland a marcat 12 goluri în 11 meciuri în această ediție a UEFA Champions League. Sursă foto: captură BT Sport
ADVERTISEMENT

Erling Haaland nu a strălucit în finala Ligii Campionilor câștigată cu 1-0 de Manchester City în fața lui Inter, însă a făcut senzație cu declarațiile de la finalul partidei.

Erling Haaland, spectacol la interviul cu Mario Balotelli: „Chiar mi-a plăcut de tine”

Fostul atacant al „cetățenilor”, Mario Balotelli, i-a luat un interviu lui Erling Haaland la finalul marii finale a UEFA Champions League: „Mă simt incredibil, nu mă așteptam nici în cele mai mărețe visuri că o să realizez asta la 22 de ani.

ADVERTISEMENT

Asta arată ce o posibil ca un băiat dintr-un orășel din Norvegia să reușească. Cred că după câteva zile, când o să mă liniștesc, o să realizez că vreau să câștig din nou. Pot să mai cresc”, a spus mașinăria de goluri a lui City la microfonul BT Sport.

Jucătorul în vârstă de 22 de ani nu a fost afectat de prestația palidă din finala cu Inter: „Acum a fost un meci greu, dar puteam să marchez vreo două goluri într-o zi bună. Dar nu îmi pasă. În finale, contează doar victoria echipei și trofeul”.

ADVERTISEMENT

Erling Haaland l-a impresionat pe Balotelli: „Marchezi foarte mult”

Erling Haaland a dezvăluit că are la colecție tricoul lui Balotelli de la City. De altfel, în timpul interviului rulau imagini cu norvegianul în tricoul italianului în perioada în care era doar un puști de perspectivă.

„Acum stai chiar lângă el, cu medalia de câștigător a Ligii Campionilor. E o nebunie!”, i-a transmis unul dintre jurnaliști: „Cred că încă mai am tricoul, chiar mi-a plăcut de tine. E fantastic să fiu aici”.

ADVERTISEMENT

Mario i-a replicat: „Nu te pot învăța nimic. Marchezi foarte mult și vei reuși să marchezi și mai mult, îmi place mentalitatea ta de a-ți dori mereu să câștigi”.

Golgheterul lui City a avut un sezon excelent: „Într-o lună-două se uită totul”

Golgheterul lui City nu se culcă pe o ureche și rămâne extrem de motivat: „Trebuie să apărăm ceea ce am reușit să facem în acest sezon. Așa funcționează lucrurile și într-o lună-două se uită totul și trebuie să o luăm de la capăt. Asta e viața”.

ADVERTISEMENT

Deși a lipsit de la Campionatul Mondial unde Norvegia nu a fost prezentă, Erling Haaland a avut un sezon spectaculos: 52 de goluri și 9 pase decisive în 53 de meciuri și trei trofee câștigate.

ADVERTISEMENT