Sport

Balotelli și Montella, la un pas de bătaie după meci. Antrenorul, scos din sărite de un dribling de cascadorii râsului încercat de Super Mario. Video

Ajuns la 32 de ani, Mario Balotelli joacă acum pentru Adana Demirspor. În Super Liga Turciei, atacantul e antrenat de conaționalul său Vicenzo Montella (48 de ani). Cei doi au fost la un pas de bătaie după ultimul meci.
28.08.2022 | 15:01
Balotelli si Montella la un pas de bataie dupa meci Antrenorul scos din sarite de un dribling de cascadorii rasului incercat de Super Mario Video
Scandal între Mario Balotelli și antrenorul său, Vicenzo Montella. FOTO: Twitter @GorusSerbest
ADVERTISEMENT

Adana Demirspor, formație antrenată de Vicenzo Montella și pentru care evoluează Mario Balotelli, a câștigat cu 1-0 meciul din etapa a 4-a, cu Umranyiespor. Atacantul a reușit să-și enerveze însă teribil antrenorul la o fază din repriza a doua.

Vicenzo Montella a sărit să îl bată pe Mario Balotelli

Mario Balotelli a încercat să dribleze aiurea la mijlocul terenului, dar nu a reușit să își depășească adversarul. Mai mult, atacantul în vârstă de 32 de ani a pierdut mingea și nu a făcut niciun efort pentru a o recupera.

ADVERTISEMENT

Atitudinea lui Mario l-a scos din minți pe Vicenzo Montella, care, la final, a fost cu greu ținut în frâu de colaboratorii din staff-ul tehnic. Tehnicianul italian s-a îndreptat agresiv către Balotelli, pe care l-a și împins.

Cei doi au părut să își arunce unul altuia cuvinte grele, atacantul fiind cu greu scos de pe teren de un membru al staff-ului celor de la Adana Demirspor.

ADVERTISEMENT

Balotelli, doar rezervă în Turcia

Mario Balotelli a început ca rezervă meciul contra echipei la care evoluează și Valentin Gheorghe. Italianul a fost introdus pe teren în minutul 46, dar a devenit deja o obișnuință ca el să nu fie titular.

Super Mario nu mai e deloc super. Aflat la al doilea sezon în tricoul lui Adana Demirspor, după transferul din 2021 de la Monza, italianul și-a pierdut locul în primul „11”.

ADVERTISEMENT

În edița precedentă, Mario Balotelli a marcat 18 goluri în 31 de etape jucate în Super Lig. Acum, el a bifat doar două prezențe în patru etape, în ambele intrând de pe bancă.

În celelalte meciuri, Balotelli nu a fost deloc folosit, iar în runda inaugurală n-a fost nici măcar trecut pe foaia de joc.

ADVERTISEMENT

Valentin Gheorghe, fotbalist împrumutat de FCSB la Umraniyespor până la finalul sezonului, a intrat și el pe teren în partida cu Adana Demirspor. Mijlocașul a fost introdus în minutul 72, la scorul de 0-1, fără să își poată însă ajuta echipa să scape de înfrângere.

ADVERTISEMENT