Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Băluţă va avea parte de o primire specială la Craiova: „Trădătorul va fi cel mai bun de pe teren!”

Alexandru Băluță va reveni acasă la derby-ul Universitatea Craiova - FCSB. Fanii gazdelor îi vor pregăti o primire specială „trădătorului”.
26.01.2024 | 12:30
Baluta va avea parte de o primire speciala la Craiova Tradatorul va fi cel mai bun de pe teren
Băluţă va avea parte de o primire specială la Craiova: „Trădătorul va fi cel mai bun de pe teren!”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru Băluță va fi inamicul public numărul 1 la derby-ul dintre Universitatea Craiova și FCSB. Acuzat că a trădat Bănia pentru a juca în roșu și albastru vara trecută, va fi primit cu ostilitate în vulcanul de pe Oblemenco.

Primire specială pentru Alex Băluță pe Ion Oblemenco. Fanii Universității Craiova nu-l iartă pe atacantul de la FCSB

Fanii Universității Craiova nu uită și nu iartă. Suporterii olteni nu pot închide nici acum ochii la faptul că Alexandru Băluță a ales să joace la FCSB în detrimentul echipei pe care a iubit-o încă de când era mic.

ADVERTISEMENT

Băluță a evoluat timp de patru ani în Bănie, perioadă în care, în 141 de meciuri, a marcat 28 de goluri și a oferit 16 assist-uri. Duminică, de la ora 20:00, Băluță se va întoarce în calitate de adversar pe Oblemenco și va juca într-o atmosferă extrem de ostilă lui.

„O nouă informație pe care mi-o dau colegii mei de la Fanatik. I se pregătește un spectacol special lui Alexandru Băluță la revenirea pe Ion Oblemenco.

ADVERTISEMENT

Nu am citit încă bannerele suporterilor olteni, dar i se pregătește ‘trădătoului’ o primire specială”, a dezvăluit Cristi Coste, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care se vede pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„’Trădătorul’ va fi cel mai bun de pe teren. O să joace cu ambiție și o să fie unul dintre cei mai buni. Când joci cu 60.000 în spate și toți sunt împotriva ta… Dacă tu ești cel mai bun și ești fotbalist, nu te mai interesează”, a adăugat Giani Kiriță.

ADVERTISEMENT

Băluță, titular incontestabil la FCSB

Chiar dacă fanii Universității Craiova vor fi împotriva lui, Alex Băluță se bucură de susținerea lui Gigi Becali. Patronul FCSB a anunțat după victoria cu UTA, scor 4-0, că atacantul oltean este unul dintre jucătorii de bază, care nu va lipsi din atacul roș-albastru.

„Deci Coman, Phelipe şi Băluţă sunt jucătorii care nu mai pot lipsi din echipă. Nu mai pot fi schimbaţi niciodată. Luis Phelipe e jucător adevărat, se joacă cu mingea, nu o pierde.

ADVERTISEMENT

Phelipe va juca în centru şi el se va duce stânga-dreapta, unde vrea el. Apoi o să schimbe. El va fi atacant. Asta e părerea mea. Mie aşa îmi place de el, să fie în centrul atacului”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANVOICI.

Ce II PREGATESC ultrasii Universitatii Craiova lui Alex Baluta

ADVERTISEMENT
Tags: