Life

Banca din România care vrea să distrugă Revolut. Are deja mii de clienți fondatori și oferă avantaje ireale pentru cei care își fac cont

Revolut, ”amenințat” de o nouă bancă digitală 100% românească. În doar câteva zile de la lansare, a depășit pragul de 2.000 de clienți.
06.04.2024 | 11:11
Banca din Romania care vrea sa distruga Revolut Are deja mii de clienti fondatori si ofera avantaje ireale pentru cei care isi fac cont
Noua bancă digitală 100% românească care a convins mii de clienți. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Ani la rând, Revolut s-a numărat printre preferatele românilor. Faptul că toate operațiunile bancare se pot face doar online a reprezentat un mare avantaj. Acum, însă, supremația Revolut este amenințată de prima bancă digitală 100% românească.

Prima bancă digitală lansată sub umbrela Băncii Transilvani a cucerit mii de români

În urmă cu mai bine de cinci ani, Revolut a luat cu asalt piața din România. Serviciul de neobanking, originar din Londra i-a cucerit pe românii cu beneficiile sale. Pe lângă modalitățile online de a gestiona finanțele, Revolut a avut constant diverse oferte și promoții pentru clienții săi.

ADVERTISEMENT

Acum, însă, un nou serviciu de neobanking 100% românesc este pregătit să ia fața Revolut. În ciuda faptului că a fost lansat recent, ocupă locul 1 în topul aplicațiilor de banking descărcate din AppStore.

Salt Bank, căci despre ea este vorba, a înregistrat un început promițător. În doar câteva zile de la lansarea oficială, banca digitală a depășit pragul de 2.000 de clienți. Cei care și-au făcut cont în Salt Bank trebuie să se pregătească pentru numeroase beneficii.

ADVERTISEMENT

Salt Bank a venit pe piața financiară din România cu o idee inovativă. Potrivit sloganului ”Utilizator ai mai fost, fondator sigur nu”, banca digitală își propune să le ofere tuturor românilor o experiență nouă de banking.

Cei care își deschid cont la Salt Bank se înscriu pe o listă de așteptare pentru a deveni unii dintre fondatorii Salt. Până acum, românii s-au arătat destul de receptivi la inițiativa Salt Bank. În doar trei săptămâni, banca digitală are pe lista de așteptare 80.000 de persoane dornice să devină fondatori Salt.

ADVERTISEMENT

”Prin lansarea Salt, nu doar că aducem pe piața din România primul neobank 100% românesc, dar propunem și o perspectivă unică care îmbină tehnologia și finanțele. vom testa cele mai bune solutii împreună cu clienții. Ne asumăm asta. E mai mult decât o promisiune. Salt. Banking, dar cum vrei tu.”, a spus Gabriela Nistor, CEO-ul Salt Bank, potrivit economica.net.

Ce trebuie să știe toți românii care își deschid cont Salt Bank

Românii clienți ai Salt Bank trebuie să știe că orice punct adunat în aplicație se va transforma în bani până la finalul lunii martie. Cei care stau mai bine la capitolul răbdare, pot aștepta 3 sau 4 ani pentru ca punctele lor să fie transformate în acțiuni, după ce Salt Bank va fi listată la bursă.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să devină fondatori Salt Bank trebuie să știe că acest statut le aduce o mulțime de beneficii. Printre acestea se numără prioritate de viață în Care Center, asigurare de călătorie Alianz și Card Mastercard Platinium.

Românii care se vor înscrie pe lista pentru a deveni membri fondatori Salt Bank vor primi o mulțime de puncte pe care le pot transforma în acțiuni sau în bani.

Inițial, fiecare persoană va primi 5 puncte pentru înrolare și câte un punct pentru fiecare membru nou adus. Este important de reținut că valoarea punctelor va crește în funcție de numărul de persoane care se înrolează în Salt Bank.

Salt Bank este deținută de Grupul Financiar Banca Transilvania și a venit pe piață special pentru a oferi servicii financiare tuturor românilor care pun accent pe tehnologie. Salt Bank vine la pachet cu o aplicație ușor de navigat, acolo unde românii vor descoperii o mulțime de servicii și beneficii.

ADVERTISEMENT
Tags: