News

Decizie cu impact major a Revolut. Sunt afectați mulți utilizatori români: “Ne cerem scuze pentru orice inconvenient”

Decizie importantă la Revolut, explicată într-un răspuns pentru Fanatik. Care sunt cetățenii români care vor fi afectaţi
28.03.2024 | 15:09
Decizie cu impact major a Revolut Sunt afectati multi utilizatori romani Ne cerem scuze pentru orice inconvenient
Transformare radicală la Revolut. Foarte mulți cetățeni din România nu vor privi cu ochi buni această decizie radicală. Sursa foto: smetoday.co.uk
ADVERTISEMENT
28-03-2024
13:08

Revolut explică decizia

Într-un răspuns transmis FANATIK, Revolut a explicat în detaliu decizia luată: “Revolut nu va mai putea oferi IBAN local (RO) rezidenților în Regatul Unit și ne cerem scuze pentru orice inconvenient. Utilizatorii Revolut rezidenți în Regatul Unit pot în continuare să dețină și să facă plăți, să primească și să trimită sume în lei românești utilizând Revolut. Serviciile pe care le oferim clienților din România rămân neschimbate, aceștia au în continuare acces la IBAN local, ca și până acum.”

Schimbare uriașă la Revolut. Sunt afectați mulți utilizatori români. Totul are legătură cu IBAN-ul care conține toate detaliile despre țară, bancă și cont de care are nevoie fiecare persoană în parte pentru a primi sau trimite bani.

Transformare importantă la Revolut. Foarte mulți cetățeni din România vizaţi

Compania a anunțat că se vor produce unele lucruri care nu trebuie ignorate de niciun utilizatori. Persoanele care și-au deschis un cont pe teritoriul țării noastre, dar ulterior s-au stabilit în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord trebuie neapărat să ia în calcul aceste schimbări. Ei nu vor mai avea acces la contul IBAN de România.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, utilizatorii trebuie să știe că contul nu va fi afectat și vor putea trimite sau primi bani în continuare din alte părți. IBAN-ul este atribuit de bancă pentru fiecare cont pentru a se asigura că transferurile internaționale sunt procesate corect.

Concret, utilizatorii rezidenți din Marea Britanie nu vor mai primi IBAN-uri de România din motive „operaționale”. Ei trebuie să aibă neapărat IBAN de Marea Britanie pentru a primi sau trimite bani. Compania speră că acest lucru se va schimba în viitor.

ADVERTISEMENT

„Din păcate nu îți vom mai oferi suport pentru conturile IBAN de România începând cu 28 martie. Acest lucru înseamnă că nu vei mai putea folosi contul IBAN începând cu acea dată.

Cu toate acestea, contul tău de RON nu va fi afectat și vei putea folosi IBAN-ul aferent Regatului Unit al Marii Britanii pentru a trimite și primi bani”, este mesajul transmis de Revolut, conform wall-street.ro.

ADVERTISEMENT

Revolut, mesaj pentru utilizatorii români din Marea Britanie

„Revolut nu va mai putea oferi IBAN local (RO) rezidenților în Regatul Unit și ne cerem scuze pentru orice inconvenient. Utilizatorii Revolut rezidenți în Regatul Unit pot în continuare să dețină și să facă plăți, să primească și să trimită sume în lei românești utilizând Revolut.

Serviciile pe care le oferim clienților din România rămân neschimbate, aceștia au în continuare acces la IBAN local, ca și până acum”, au declarat reprezentanții companiei Revolut, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

După eliminarea IBAN-ului de România utilizatorii care stau în Marea Britanie nu vor mai putea face nicio plată în acest cont. Banii vor fi returnați celui care i-a trimis, începând de joi, 28 martie 2024.

ADVERTISEMENT
Tags: