News

Banca Transilvania dă vești bune pentru clienții ei și nu numai: gratuități, reduceri și alte beneficii. Oferta durează doar câteva zile

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România, a demarat o nouă campanie de shopping bancar online, Sfatul Babelor, ce se va încheia pe 9 martie
03.03.2024 | 17:26
Banca Transilvania da vesti bune pentru clientii ei si nu numai gratuitati reduceri si alte beneficii Oferta dureaza doar cateva zile
Banca Transilvania anunță o campanie online pentru 1-9 martie. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Campania anunțată de Banca Transilvania, inspirată de sărbătoarea Babelor, conform căreia baba fiecăruia din perioada 1-9 martie e un indiciu al auspiciilor anului, promite reduceri, gratuități la credite, carduri de cumpărături, asigurări și leasing.

Beneficiile campaniei anunțate de Banca Transilvania

De asemenea din oferta campaniei fac parte și discounturi la abonamente pentru festivalurile anului, Untold, Electric Castle și Nostalgia. Astfel, pentru cardurile de cumpărături Star Forte și Gold, care vin cu un nou design lansat de bancă la începutul lunii februarie în acest an, se oferă 150 de lei cadou în puncte Star.

ADVERTISEMENT

Oferta Băncii Transilvania vine cu o reducere la dobânda pentru cardurile de cumpărături, iar pentru cei interesați de achiziționarea biletelor de avion pentru vacanțe, banca oferă câteva mii de mile „de bun venit”. De asemenea, clienții pot câștiga bilete de avion la Londra și Zanzibar.

„Cardurile de călătorii BT Flying Blue Classic și Premium: până la 4.000 Mile de bun venit (2.000 pentru Classic, 4.000 pentru Premium), precum și posibilitatea de a câștiga bilete de avion cu destinațiile Zanzibar și Londra. Credit de nevoi personale: dobândă fixă între 7,8% și 18,1%, redusă de la 8,4% și 18,5%, zero comision de analiză și cu asigurare de viață și șomaj”, se arată în descrierea campaniei băncii.

ADVERTISEMENT

Pentru cei cu credite imobiliare, oferta Băncii Transilvania include o dobândă fixă pentru creditele pe 3 și 5 ani, și promite zero comision de analiză dar și lipsa taxelor de evaluare. „Credit imobiliar cu dobândă fixă introductorie pe 3 ani: 5,85%, zero comision de analiză și fără taxe de evaluare.

Credit imobiliar cu dobândă fixă introductorie pe 5 ani: 5,9%, zero comision de analiză și fără taxe de evaluare. Overdraft: 9,47% dobândă variabilă (IRCC + 3,50%), redusă de la 14% (pentru persoanele care primesc venitul în cont BT; 17%/an pentru cei care nu primesc venitul în cont BT)”, se mai arată în anunțul privind campania de shopping bancar online.

ADVERTISEMENT

De asemenea, oferta BT se adresează și pentru cei interesați de un leasing auto. Pentru persoanele fizice, banca oferă 8,9%/an dobândă fixă (redusă de la 13,25%/an), iar pentru companii, 3,1%/an dobândă + EURIBOR 6M (redusă de la 3,80%/an dobândă + EURIBOR 6M).

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România

La începutul lunii februarie, Banca Transilvania a finalizat achiziția OTP Bank România pentru suma de 347,5 milioane de euro. „Pentru Grupul Banca Transilvania, achiziția afacerii OTP Group în România este o oportunitate de a ne întări poziția de lider pe piață și de a contribui la consolidarea pieței bancare din România. Continuăm planurile noastre ambițioase pentru creșterea organică a băncii, cu menținerea interesului pentru viitoare oportunități de achiziții”, a declarat președintele CA al Băncii Transilvania, Horia Ciorcilă.

ADVERTISEMENT

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România, având o cotă de piață de aproape 20% (19,91%) aproape dublu față de BRD, banca aflată pe locul trei, după BCR. De altfel, Banca Transilvania este considerată nu doar cea mai mare bancă din țara noastră, dar și cea mai mare din sud-estul Europei.

ADVERTISEMENT
Tags: