Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliță, adevărul despre femeia misterioasă cu care a fost surprins

Bănel Nicoliță a spus adevărul despre momentul în care a fost surprins alături de o femeie misterioasă. Cum a comentat imaginile fostul fotbalist.
21.07.2023 | 11:01
Banel Nicolita adevarul despre femeia misterioasa cu care a fost surprins
Bănel Nicoliță a spus adevărul despre femeia misterioasă cu care a fost surprins la club. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță a fost surprins în club alături de o domnișoară, însă fostul fotbalist a comentat imaginile și a precizat că nimic nu este ceea ce pare. În exclusivitate pentru FANATIK, fostul jucător al Stelei a oferit primele declarații după ce în spațiul public au apărut mai multe imagini cu Bănel alături de o altă domnișoară decât iubita sa. Ulterior, fostul sportiv a revenit cu detalii la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Bănel Nicoliță, adevărul despre femeia misterioasă cu care a fost surprins

Bănel Nicoliță a mărturisit că domnișoara cu care a fost surprins în club îi este prietenă de 15 ani. Totodată, fostul fotbalist se află într-o relație de trei ani și, inclusiv fiicele sale, o cunosc pe partenera de viață a fostului jucător de fotbal.

ADVERTISEMENT

„Nu-i nimic adevărat. Înainte să dai o poză trebuie puțin să te și informezi. Fata aia mi-e prietenă de 15 ani, așa că nu e nimic între noi. Prietena mea era chiar în club în momentul ăla. 

A fost ceva organizat și a trebuit să-i așteptăm pe toți, să intrăm cu toții. Nu e adevărat, nu există! Povești, am declarat! Sunt de trei ani cu iubita mea. Ea era în club și mă aștepta. Ar fi culmea să fi intrat cu amanta, trebuia să am curaj maxim”, a declarat Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„O cunosc pe fata cu care am intrat de 15 ani”

În urmă cu trei ani, Bănel Nicoliță și soția sa au luat-o pe cărări separate. După divorț, fostul fotbalist s-a îndrăgostit din nou și trăiește o frumoasă poveste de dragoste. În continuare, fosta „perlă” a lui Gigi Becali a mărturisit că informațiile asociate imaginilor apărute în spațiul public nu denotă niciun sâmbure de adevăr.

(n.r. tu ești tupeist) În general, da, dar acum nu era momentul. Nu-i nimic adevărat, puteau să mă sune dinainte: ‘Bă, e adevărat sau nu?’. O cunosc pe fata cu care am intrat de 15 ani. Se cunoaște și cu iubita mea, cu toată lumea”, a mai spus Bănel Nicoliță.

ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru site-ul nostru, Bănel Nicoliță a explicat cum a reacționat iubita sa, când a luat la cunoștință despre ipostazele în care se afla fostul fotbalist. “Pe iubita mea nu a deranjat-o articolul pentru că o știe pe amica mea

(n.r. alături de care a apărut în fotografii). Eu îmi asum orice, până la urmă toți greșim în viață. Sunt cu iubita mea de trei ani. Avem o relație foarte frumoasă, dar ea nu vrea să apară public.

ADVERTISEMENT

Eu îi păstrez intimitatea dacă ea își dorește. Deci nu este nimic adevărat că aș avea ceva mai mult decât o prietenie cu acea fată. Iubita mea era în club, eu trebuia să mă ocup de toți. Aveam masă la un club și am vrut apoi să mergem la altul”, a mărturisit Bănel Nicoliță, în exclusivitate, pentru FANATIK.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede, în exclusivitate, LIVE pe site-ul FANATIK.RO în zilele de luni, marți și vineri. Ulterior, emisiunea se poate vedea, în aceleași zile, în premieră, de la ora 17:30 pe canalele de Youtube și Facebook ale FANATIK.

Bănel, adevărul despre fata misterioasă

ADVERTISEMENT