Life

Bănel Nicoliță, primele declarații după ce a fost surprins cu o domnișoară: ”Mi-am asumat” Exclusiv

Cine este iubita lui Bănel Nicoliță? Fostul fotbalist iubește din nou și se află într-o relație serioasă. Fiicele sale au cunoscut-o deja pe partenera lui.
18.07.2023 | 13:41
Banel Nicolita primele declaratii dupa ce a fost surprins cu o domnisoara Miam asumat Exclusiv
Cine este iubita lui Bănel Nicoliță. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță a vorbit despre iubita sa, după ce a fost surprins cu o domnișoară în club. Fostul fotbalist este într-o nouă relație, cât se poate de serioasă. Cei doi sunt împreună de ceva timp, iar inclusiv fiicele sale au cunoscut-o pe noua parteneră de viață.

Cine este iubita lui Bănel Nicoliță

Bănel Nicoliță se poate declara un om împlinit din mai multe puncte de vedere, inclusiv pe plan amoros.În urmă cu trei ani, fostul fotbalist și soția sa au decis să își trăiască viața separat. Singurul  lucru care îi mai leagă sunt fetele lor. După divorț, sportivul a simțit din nou fiorii dragostei. După ce a fost surpins la mare alături de o domnișoară misterioasă, Bănel Nicoliță a oferit declarații exclusive pentru FANATIK. Fosta perlă a lui Gigi Becali spune care este relația dintre el și domnișoara miserioasă. 

ADVERTISEMENT

“Domnișoara cu care am fost surprins este ca sora mea. Ne cunoaștem de 20 de ani. Este prietenă și cu iubita mea mea, iubită cu care am fost la mare. Nu eram doar eu cu ea și nici apropieri față de ea nu au fost. Am copii acasă și nu este în regulă. Eu îmi asum orice articol în care sunt declarațiile mele. Nu înțeleg de ce nu s-au informat mai bine, că m-ar fi văzut și cu iubita mea pentru că ea era în club. Ar fi putut (n.r. paparazzii) să mă surprindă alături de ea”, a spus Bănel Nicoliță pentru FANATIK.

Ce a spus iubita sportivului după imaginile apărute: “Îmi asum! Toți greșim în viață”

“Pe iubita mea nu a deranjat-o articolul pentru că o știe pe amica mea (n.r. alături de care a apărut în fotografii). Eu îmi asum orice, până la urmă toți greșim în viață. Sunt cu iubita mea de trei ani. Avem o relație foarte frumoasă, dar ea nu vrea să apară public. Eu îi păstrez intimitatea dacă ea își dorește. Deci nu este nimic adevărat că aș avea ceva mai mult decât o prietenie cu acea fată. Iubita mea era în club, eu trebuia să mă ocup de toți. Aveam masă la un club și am vrut apoi să mergem la altul”, a mai spus Bănel Nicoliță pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

De ce își ține Bănel Nicoliță iubita ascunsă: “Poate mâine nu mai suntem împreună”

Bănel Nicoliță a vorbit despre iubita sa, dar și despre cum merg lucrurile între ei. Fostul fotbalist nu i-a spus numele și nici nu a dezvăluit cu ce se ocupă aceasta. Cert este că cei doi sunt fericiți. Acesta a confirmat că se simte foarte bine și că iubita lui este un om cât se poate de sufletist. De asemenea, el a mai adăugat că nu a alergat niciodată după frumusețe, ci mai degrabă după sinceritate, pe care se pare că a și găsit-o.

“Lucrurile merg bine între mine și iubita mea. Suntem împreună de trei ani deja. Eu nu m-am dus niciodată către frumusețe, mie îmi plac femeile calde, sincere. Mie îmi plac femeile naturale și care este alături de mine oricând. Frumusețea și banii sunt trecători. Este mai bine să păstrăm relația pentru noi. Poate azi suntem împreună, mâine se întâmplă ceva și nu mai suntem” , mai spune el pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ce spune fostul fotbalist despre nunta cu iubita : “Sunt deschis”

Bănel Nicoliță se poate considera un norocos. Are o iubită atentă care i-a fost alături în momente dificile. Și se pare că relația este atât de avansată încât inclusiv fiicele acestuia au cunoscut-o pe partenera sa de viață. Și dacă primul pas a fost făcut, Cristina, fosta soție nu o cunoaște încă pe iubita lui Bănel Nicoliță. Se va întâmpla la un moment dat, spune ferm fostul fotbalist. În privința unei viitoare căsătorii, Bănel Nicoliță nu mai este atât de vehement.

“Cristina încă nu cunoscut-o pe actuala mea iubită. Se va întâmpla asta la un moment dat. Când va fi, vă voi anunța. Mi-am asumat relația cu ea din toate punctele de vedere. Fetițele au cunoscut-o pe iubita mea, le place de ea. Nu mă gândesc la nimic, nici la nuntă sau altceva. Las lucrurile să meargă de la sine că dacă le programezi, nu mai ies. Sunt deschis la orice și ce o vrea Dumnezeu” , ne-a spus deschis Bănel Nicoliță.

ADVERTISEMENT