Life

Bănel Nicoliță, împăcare cu fosta lui soție, Cristina? Decizia luată după doi ani de la divorț

Bănel Nicoliță și soția sa, Cristina, au decis să meargă pe drumuri separate. Ce doi au divorțat în anul 2020, însă vorbesc în continuare.
16.10.2022 | 19:05
Banel Nicolita impacare cu fosta lui sotie Cristina Decizia luata dupa doi ani de la divort
Bănel Nicoliță și Cristina au decis să divorțeze în 2020. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță o duce destule de bine din punct vedere profesional, însă pe plan amoros, sportivul nu se poate lăuda cu prea multe. După divorțul de soția sa, Cristina, acesta nu și-a mai refăcut viața.

Bănel Nicoliță, despre o posibilă împăcare cu fosta soție

Au trecut doi ani de când cei doi au divorțat, iar sportivul a decis să vorbească despre relația pe care cei doi o au acum. Au încercat să se împace de mai multe ori, însă, spune el, nimic nu a funcționat.

ADVERTISEMENT

Drept urmare, cei doi au luat în final decizia ca fiecare să meargă pe drumul său mai departe, însă totuși să rămână prieteni în continuare, de dragul copiilor.

”Au mai fost discuții în trecut. Am încercat și nu am reușit. Mergem fiecare pe drumul lui și a rămas să rămânem prieteni foarte buni pentru copilași”, a mărturisit recent, Bănel Nicoliță, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Deși au apărut zvonuri la un moment dat conform cărora Bănel Nicoliță și Cristina s-ar fi certat după divorț, iată că sportivul are o cu totul altă poveste.

Bănel Nicoliță spune că nu este un adept al scandalurilor, iar cu fosta lui soție se înțelege de minune, motiv pentru care nu lasă pe nimeni să arunce vorbe greșeli la adresa ei.

ADVERTISEMENT

Cum se înțelege Bănel Nicoliță cu fosta sa soție, Cristina

Deși nu se vor mai împăca cel mai probabil niciodată, fotbalistul spune că va păstra relația de prietenie pe care o are cu soția sa și va petrece timp și cu cele două fetițe pe care le au împreună, acestea având nevoie în anumite momente de ambii părinți.

”Avem o relație foarte bună (…). Mai sunt voci care vorbesc și nu pot să le răspund la fiecare. Știți că mie nu-mi plac scandalurile. Ce e în familie, rămâne în familie.

ADVERTISEMENT

Eu am o relație foarte bună cu fosta mea soție, mai ales că avem două fetițe minunate, care au nevoie de ambii părinți”, a mai povestit Bănel Nicoliță, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT