Life

Cristina, fosta soție a lui Bănel Nicoliță, dezvăluiri sincere despre divorț. În ce relații sunt, de fapt, acum cei doi

Cristina, fosta parteneră de viață a lui Bănel Nicoliță, a vorbit despre separarea de sportiv. Femeia a explicat cum se înțelege în momentul de față cu jucătorul de fotbal.
04.09.2022 | 18:59
Cristina fosta sotie a lui Banel Nicolita dezvaluiri sincere despre divort In ce relatii sunt de fapt acum cei doi
Cristina, fosta parteneră a lui Bănel Nicoliță, despre separarea de vedetă. Cum se înțeleg după divorț. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fosta soție a câștigătorului de la Splash! Vedete la apă a făcut dezvăluiri sincere despre divorț. În ce relații sunt, de fapt, acum cei doi, după ce în urmă cu doi ani semnau actele de divorț, în mare secret. Au împreună două fete, Amalia și Natalia.

Cristina, fosta parteneră a lui Bănel Nicoliță, despre separarea de vedetă. Cum se înțeleg după divorț

Cristina, fosta soție a lui Bănel Nicoliță, își vede mai departe de viață. Se ocupă de creșterea și educarea fiicelor sale, precizând că fotbalistul se interesează de micuțe și le vizitează de fiecare dată când are timp liber.

ADVERTISEMENT

„Acum sunt bine. Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează. Nu are un program stabilit în privința acestui lucru.

El vine când poate sau când au nevoie copiii de el. Îi pasă de cei mici, nu îi neglijează. În momentul de față eu mă ocup de copii și de grădiniță, în rest nimic.

ADVERTISEMENT

Nu mi-am mai deschis o altă afacere sau am alt proiect în minte”, a mărturisit Cristina, fosta soție a lui Bănel Nicoliță pentru click.ro.

De ce s-au despărțit Cristina și Bănel Nicoliță

Cei doi au luat-o pe drumuri separate în urmă cu doi ani, despărțirea având loc în mare secret. Sportivul a vorbit despre motivele care au dus la separare, pasiunea sa pentru fotbal fiind una care l-a costat scump în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Se pare că Bănel Nicoliță a pus pe primul plan cariera, nu familia pe care o avea alături de soția sa, Cristina, și cele două fete. Din păcate, situația financiară a fost un alt aspect care a contat la momentul separării.

„Ca tată sunt foarte mândru de ele, sunt foarte mulțumit și le mulțumesc din toată inima că sunt alături de mine. Una din fetele mele, cea mică, deja face gimnastică.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că a luat de la mine sportul, care este cel mai frumos, cel mai plăcut. Și cea mare face un sport, face scrimă”, a spus în urmă cu câteva luni sportivul, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT