Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliță și Robert Niță, dezvăluiri șocante de la meciurile juniorilor

Bănel Nicoliță și Robert Niță au făcut dezvăluiri șocante de la meciurile juniorilor, la care părinții se implică mult prea mult.
20.09.2023 | 13:28
Banel Nicolita si Robert Nita dezvaluiri socante de la meciurile juniorilor
Bănel Nicoliță și Robert Niță, dezvăluiri șocante de la meciurile juniorilor. Sursă foto:. fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță și Robert Niță au vorbit la emisiunea „FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI” despre influența toxică a părinților la meciurile juniorilor.

Bănel Nicoliță și Robert Niță, dezvăluiri șocante de la meciurile juniorilor

Bănel Nicoliță și Robert Niță au făcut dezvăluiri șocante la „FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI” de la meciurile juniorilor, vorbind despre comportamentul părinților tinerilor fotbaliști.

ADVERTISEMENT

Vorbim tot despre societate, vorbim tot despre bugete, vorbim tot despre instruire. Păi, du-te și uită-te la antrenamentele de copii și juniori, unde părinții stau atârnați de gard.

Antrenorii strigă ceva, iar tatăl strigă altceva și copilul face exact ce îi spune tatăl. De ce să dea pasă de gol, îi strigă să dea el la poartă, să marcheze.

ADVERTISEMENT

Cu antrenorul stă 2 ore, cu copilul stă 22 de ore. Și atunci te duci, lași copilul la poartă, te duci acasă sau la cafenea, în loc să stai atârnat de garduri.

N-am văzut în viața mea așa ceva… se credea o doamnă… de când a ieșit copilul ăla pe poartă, l-a ținut până la vestiar numai în voleuri. Dacă nu a primit acel copil la șuturi la poartă, săracul, îi dădea la fund cu șiretul, cu latul.

ADVERTISEMENT

Tatăl nu era prezent acolo… Doamne ferește, își lua palme în cap, șuturi… așa îi educă pe copii, așa se comportă cu ei, ce să înțeleagă cei mici?

I-a spus o doamnă de la cafenea acolo, să-l lase în pace. Asta s-a uitat la ea și i-a spus că își crește copilul cum vrea ea și să-și vadă de treabă”, a spus Robert Niță.

ADVERTISEMENT

„Vin o grămadă de părinți să mă certe!”

„Are dreptate, așa este! Prima informație pe care antrenorul i-o dă copilului aia e importantă. Dar în tribună stă bunicul, stă vărul, stă tatăl și strigă spre copil, spunându-i ce să facă, să tragă la poartă.

Eu îi spun să dea pasă, iar el face altceva. Vin o grămadă de părinți să mă certe. Ei nu au cultură fotbalistică să înțeleagă ce le transmit copiilor și au impresia că fiul lor e cel mai bun”, a continuat Bănel Nicoliță.

„Am un părinte, îl vede pe copilul lui cel mai bun, l-am întrebat pe ce post joacă cel mai bine. Trebuie răbdare, muncă și după poți să depășești un coleg. Dacă tu nu ai un exemplu, cum poți să fii cel mai bun.

Se supără că de ce nu le bag copilul la cei mai buni, eu fac grupe. Eu trebuie să fac o grupă din care să crească acei copii. La balon pot să interzic accesul părinților”, a mai spus Bănel Nicoliță, la „FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI”.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

Banel Nicolita si Robert Nita, DEZVALUIRI SOCANTE de la meciurile juniorilor

ADVERTISEMENT