Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliță, șocat de „palmares”: „O bătaie de joc! Îmi face meci de retragere la Făurei”

Bănel Nicoliță a rămas șocat de postura în care a ajuns brandul „Steaua” în contextul războiului pentru identitate și palmares dintre FCSB și CSA.
25.10.2023 | 09:46
Banel Nicolita socat de palmares O bataie de joc Imi face meci de retragere la Faurei
Bănel Nicoliță a comentat noul episod din lupta pentru palmares între FCSB și CSA Steaua. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță a comentat pe seama unui nou episod disputat în „războiul” pentru identitate și palmares dintre CSA Steaua și FCSB. Curtea de Apel București a venit cu o decizie în defavoarea clubului finanțat de Gigi Becali.

Bănel Nicoliță, șocat de „palmares”: „O bătaie de joc!”

Bănel Nicoliță este convins că lupta crâncenă dintre cele două cluburi nu face cinste brandului istoric al Stelei. Virgil Boglea, avocatul FCSB și președintele Asociației „Salvați Steaua”, a explicat în exclusivitate pentru FANATIK ce presupune verdictul venit de la CAB.

ADVERTISEMENT

„Cu siguranță (n.r. bătaie de joc față de brandul Steaua). Suporterii sunt supărați, pentru că sunt niște legi pe care le dai, dar nu știi ce dai. În primul rând, noi, cei care am jucat pentru cel mai titrat brand din România.

Habar nu mai avem pentru cine am jucat, ce am făcut, dacă mai avem și noi campionate câștigate și-așa mai departe. E foarte greu, sincer”, a spus Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță, anunț la FANATIK SUPERLIGA: „Îmi face meci de retragere la Făurei”

Bănel Nicoliță, fost jucător al „roș-albaștrilor” în perioada ianuarie 2005 – august 2011, a jucat spre finalul carierei și a investit la CS Făurei, formația din orașul său natal care a intrat în faliment.

Fostul fotbalist a mărturisit ironic că în urma disputei dintre FCSB și CSA Steaua pentru palmares și identitate își va face meciul de retragere la Făurei. „Am jucat la Făurei. Îmi face meci de retragere la Făurei.

ADVERTISEMENT

Mă retrag la Făurei că acolo am meciuri, acolo nu-mi ia nimeni meciurile pentru că am și investit. Acolo chiar că nu mă dă nimeni afară. Îmi fac frumos meciul de retragere cu vaca în lucernă și la revedere. Tu îți dai seama?”, au fost cuvintele lui Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune de sport din media românească, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, în direct, doar pe FANATIK.RO. HORIA IVANOVICI vă așteaptă cu o ediție specială duminică, 29 octombrie, ora 10:30, după Petrolul – FCSB.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță, șocat de „palmares”: „Îmi face meci de retragere la Făurei”

Cotă BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Petrolul - FCSB