Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„O s-o fac pentru suporteri” Ce are de gând Gigi Becali cu palmaresul Stelei

Gigi Becali, patronul FCSB, a făcut un anunț în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA. Ce are de gând finanțatorul cu palmaresul Stelei.
24.10.2023 | 13:00
O so fac pentru suporteri Ce are de gand Gigi Becali cu palmaresul Stelei
Gigi Becali, anunț pentru suporteri în legătură cu palmaresul Stelei. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

După trei amânări, Curtea de Apel București a venit cu un verdict în procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua. Deși suporterii „militarilor” exultă, Gigi Becali susține că decizia este în favoarea echipei sale.

Ce are de gând Gigi Becali cu palmaresul Stelei: „Mergem mai departe”

Luni, 23 octombrie, la Curtea de Apel București a avut loc un nou episod în „războiul” pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua. Virgil Boglea, avocatul echipei lui Gigi Becali și președintele Asociației „Salvați Steaua”, a explicat în exclusivitate pentru FANATIK ce presupune verdictul venit din partea instanței.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat că o să continue lupta cu CSA Steaua pentru palmares pentru a-i face fericiți pe suporterii echipei pe care o finanțează. „Hotărârea e favorabilă și spune: ‘Nu pot permite, nu pot avea ei pretenții la palmares’. CSA nu poate să emită pretenții.

Ce altceva? (n.r. mergeți la ÎCCJ?) Și asta ne e favorabilă nouă, dar mergem mai departe ca să fie mai clară că acum au divizat palmaresul în 4. Palmaresul e numai unul, nu poate fi divizat.

ADVERTISEMENT

„Eu fac asta pentru suporteri”

Nu se poate diviza palmaresul în patru. Palmaresul este unul și punct. Cine îl are și cine nu îl are. Nu îl divizezi pentru că nu ai cum. Crezi că mă interesează? Suporterii cer, nu mă interesează pe mine asta.

Eu fac asta pentru suporteri. Din punctul meu de vedere, nu mă interesează. Eu știu unde este palmaresul și toată lumea știe unde este. Este la continuitate. Ce mă interesează altceva?”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, replică pentru Talpan: „Ce poți să-i ceri?”

Florin Talpan a celebrat victoria în instanță contra FCSB-ului cu un amplu mesaj postat pe pagina personală de Facebook. Juristul CSA Steaua a cerut recunoștință și a adus acuzații la adresa lui Marcel Ciolacu. Gigi Becali a venit cu replica în direct la FANATIK SUPERLIGA.

„Ce mă interesează de Talpan? Talpan e om pe care stau să-l ascult? Îți dai seama de ce e capabil? El ia 30.000 și în loc să dea 25.000 înapoi mai execută încă 5.000. Ce să poți să-i ceri lui Talpan? 

ADVERTISEMENT

Ei nu pot emite pretenții la palmares deloc. Ce vrei mai mult? Decizia e defavorabilă lor. Au făcut și ei recurs, dar lor le-a respins. Spune acolo că nu are calitate procesuală.

Când ei cer palmaresul zice că nu are calitate procesuală. Dă-le lor tot, dar cine se asociază, cine vine? Nu vezi la Dinamo ce se întâmplă?”, a spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali, anunț bombă: „Fac asta ca să se unească cu toții”

Galeria echipei istorice a Stelei s-a împărțit în două odată cu apariția „războiului” dintre FCSB și CSA Steaua. Peluza Nord a rămas alături de formația finanțată de Gigi Becali, în timp ce Peluza Sud susține clubul deținut de Ministerul Apărării. Gigi Becali a anunțat că se luptă pentru palmares pentru ca cele două galerii să ajungă la un numitor comun.

„Numai pentru suporteri fac asta, pe mine nu mă interesează. Ce treabă am eu? Au spus ăia de la Peluza Sud: ‘Să ia palmaresul și cu numele și noi venim înapoi’. Fac asta ca să se unească toți.

Ei au fost steliști adevărați și acum sunt războiți, sunt înșelați. Stau acolo, 30-40 de inși la Steaua care nu e nimic. Vreau să vină toți suporterii. Nu unesc peluzele că nu mă bag eu, e treaba lor. O fac pentru toți, pentru toată lumea.

Nu mă bag să unesc eu pentru că nici nu vor. Mustață a zis: ‘Au plecat, la revedere! N-au ce căuta la noi’. Dar ei pot să vină la meci, Peluza Sud și Peluza Nord. E treaba lor, nu mă bag în galerii. E un lucru foarte sensibil, nu e bine să te bagi”, a mai spus Gigi Becali.

„Judecătorii nu înțeleg ce înseamnă palmaresul”

Palmaresul e numai unul și nu poate fi divizat. Îl are unul sau nu îl mai are nimeni. El este continuat, nu poate fi rupt. Nu ai cum! Judecătorii ăștia nu înțeleg ce înseamnă palmaresul. O societate se naște și după a continuat.

Prin cine a continuat? Prin copilul ei, Asociația AFC Steaua și FCSB. Așa s-a continuat tradiția familiei Steaua. Nu poți să zici că s-a născut acum. Acolo nu au zis aberația că are CSA palmaresul, care s-a născut în 2017”, a încheiat Gigi Becali.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe FANATIK.RO. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici, ora 17:30.

Gigi Becali, anunț pentru suporteri! Ce are de gând cu palmaresul Stelei

ADVERTISEMENT