Life

Pentru câți bani cântă o noapte întreagă Carmen de la Sălciua și Nelu Popa. Saxofonistul a bifat recent un succes uriaș

Carmen de la Sălciua și saxofonistul Nelu Popa sunt de nedezlipit din punct de vedere profesional. FANATIK a aflat cât cer aceștia pentru o noapte de cântat, la evenimente.
31.01.2022 | 11:12
Pentru cati bani canta o noapte intreaga Carmen de la Salciua si Nelu Popa Saxofonistul a bifat recent un succes urias
Carmen de la Sălciua și Nelu Popa colaborează de ani buni. Pentru câți bani cântă aceștia o noapte întreagă
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și saxofonistul Nelu Popa au pornit împreună la drum în urmă cu câțiva ani. Artista a abordat la început zona folclorică. Pe parcurs, a cunoscut un succes colosal în industria muzicii de petrecere.

Unul de oamenii de bază din echipa ei este saxofonistul Nelu Popa. Cântărețul a reușit recent o performanță notabilă în mediul online.

ADVERTISEMENT

Spunem asta deoarece este singurul saxofonist din România care a ajuns în trending pe Youtube cu o melodie 100% instrumentală. Melodia „Manea sax” se află pe locul 25 în trending, o premieră având în vedere că astfel de melodii, cântate doar la instrumente, nu-și fac loc în topurile din mediul online.

Saxofonistul cu care cântă Carmen de la Sălciua e pe val

Instrumentistul cu care Carmen de la Sălciua străbate țara în lung și-n lat nu se rezumă doar la cântări. Nelu Popa și-a deschis propriul studio de înregistrări, Sonic Studio. Bărbatul produce muzică la Oradea, acolo unde s-a stabilit.

ADVERTISEMENT

Întrebarea care stă pe buzele multora este cât trebuie să scoată cineva din buzunare pentru ca artista și trupa ei să cânte la un eveniment?

Nelu Popa și Carmen de la Sălciua cântă pentru câteva mii de euro

Ei bine, pentru o noapte întreagă de cântat, Carmen și Nelu cer câteva mii de euro, în funcție de ocazie. FANATIK a aflat artistul nu lasă deloc din acest preț. Vedetele își onorează de fiecare dată cântările, respectând întocmai înțelegerea pe care o are cu organizatorii evenimentului respectiv.

ADVERTISEMENT

Ce se știe este că grosul îl ia, de obicei, cântăreața, având în vedere că este cea mai cunoscută.

Sumele pentru care cei doi au pornit la drum erau, evident mai mici pe vremea când doar visau să devină un nume în muzică. Fiecare leu pe care Carmen și Nelu Popa l-au câștigat l-au investit tot în muzică.

ADVERTISEMENT

„Îmi amintesc orice bănuț pe care il câștigam la petreceri mai micuțe și locale. Îi investeam în clipuri și în melodii. Au fost vremuri grele. Ne-au ajutat la dezvoltarea noastră ca și artiști…

A meritat tot efortul depus de-a lungul anilor! Pe această cale țin să-i mulțumesc lui Carmen. Îi mulțumesc pentru toată încrederea acordată. Vreau să-i mulțumesc pentru tot ce am reușit să construim impreună în cariera muzicală”, a declarat recent Nelu Popa pentru FANATIK.

 

ADVERTISEMENT