Life

Câți bani a primit Oana Radu drept cadou de la soț, de ziua ei de naștere. Cântăreața, dispusă să plece în America

Oana Radu a dezvăluit într-o emisiune de televiziune că a primit o sumă de bani deloc de neglijat cu ocazia zilei sale de naștere. Artista a împlinit ieri 28 de ani.
08.12.2021 | 16:13
Cati bani a primit Oana Radu drept cadou de la sot de ziua ei de nastere Cantareata dispusa sa plece in America
Oana Radu a primit bani de la soțul ei, de ziua sa de naștere. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Radu a împlinit 28 de ani, iar cel mai frumos cadou pe care l-a primit de la soțul ei, pe lângă bani, a fost faptul că a avut voie să mănânce orice.

Soțul vedetei, cunoscutul antrenor de fitness Cătălin Dobrescu, o ține din scurt, de obicei, atunci când vine vorba de mâncare. De data aceasta sportivul a vrut s-o lase pe frumoasa lui parteneră să-și satisfacă orice dorință culinară.

ADVERTISEMENT

Oana a spus că nu a avut nicio reținere să combine mai multe feluri de mâncare, că doar o dată pe an e ziua ei!

Oana Radu a primit 9.000 de euro de la soțul ei, cu ocazia împlinirii vârstei de 28 de ani

Artista s-a lăudat la Teo Show că a mâncat de la pizza, sticks-uri, chipsuri și aperitive, până la tot felul de dulciuri, prăjituri și tort.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a promis apoi că va reveni la programul ei draconic pentru a se menține în formă, mai ales după toate caloriile consumate.

Cătălin a surprins-o pe Oana cu o sumă de bani, în loc de un cadou clasic, asta deoarece ea știe cel mai bine de ce are nevoie. Muziciana a primit de la soțul ei 9.000 de euro. Cu toate acestea, vedeta spune că nu îi ajung banii aproape niciodată.

ADVERTISEMENT

„Nu-mi ajung banii. Noi ne-am achiziționat un apartament. Am dat un avans mai mare și în fine, mai trebuie să dăm niște bănuți.

Am tot așteptat să ne luăm câte ceva. Îmi doresc o geantă, pantofi și o brățară. Am zis că mai aștept puțin și când o să fiu super-bogată, pentru că o să fiu, când o să-mi vină banii o să-mi iau tot ce vreau”, a spus Oana Radu la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Vrea să plece în America: „M-aș muta azi, acum”

Cântăreața a vorbit și despre unul dintre cele mai ascunse vise ale sale: vrea să se mute în America. Pentru ea, ideal ar fi să facă muzică acolo și speră că într-o bună zi i se va îndeplini dorința.

Oana s-a gândit inclusiv să se înscrie la un concurs muzical în Statele Unite ale Americii, ca rampă de lansare acolo.

„Ar fi visul meu ca vreodată în lumea asta să ajung să depășesc granițele țării noastre. Dacă Universul mă va ajuta, mi-aș dori să locuiesc în America. M-aș muta azi, acum. Dacă m-ar suna cineva de la nu știu ce studio, acum m-aș duce. Să zică ăia că trebuie să stau pe tușă doi-trei ani, eu dacă nu aș fi avut voce și n-aș fi trăit din muzică, aș fi făcut bani din piatră seacă.

Eu când aud oamenii că nu au serviciu… Mama mea m-a crescut singură de la trei săptămâni. Deci mama mea făcea pe ăla cu coarne în patru și aveam ținută, bani de tren, mâncare la traistă.

Sunt niște trenduri muzicale pe care nu le pot atinge din cauza unor principii. Mi se pare că nu mă plac oamenii. Cred că pot mai mult de atât. Nu am ajuns la nivelul de a pătrunde la sufletul lor”, a mai povestit Oana Radu.

 

ADVERTISEMENT
Tags: