Life

Banii nu sunt o problemă pentru Ramona Olaru de la Neatza. Petrece toată vara pe insulele milionarilor: „Am treabă multă”

Ramona Olaru s-a ținut de promisiune și trăiește fiecare clipă la maxim de când este o femeie singură. Bifează vacanță după vacanță!
10.08.2023 | 18:53
Banii nu sunt o problema pentru Ramona Olaru de la Neatza Petrece toata vara pe insulele milionarilor Am treaba multa
Ramona Olaru are parte de o vară de neuitat. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru nu a glumit când a spus că se pune pe primul loc. După ce a rămas fără relație, punând punct definitiv legăturii amoroase cu Cătălin Cazacu, frumoasa asistentă de la Neatza bifează vacanță după vacanță, în locuri exclusiviste.

Ramona Olaru aruncă cu banii pe vacanțe. Blondina își face toate poftele

Dacă la începutul anului Ramona Olaru visa să-și întemeieze o familia cu Cătălin Cazacu, ba chiar să devină mamă, lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură. Relația lor a ajuns definitiv la final, după multe despărțiri și împăcări, iar blondina și-a schimbat prioritățile.

ADVERTISEMENT

Asistenta de la Neatza și-a propus să trăiască la maxim fiecare clipă, iar când vine vorba de propriile plăceri, nu se uită la bani. Și-a propus ca vara asta să viziteze mult și cum are puțin liber, cum pleacă în câte o vacanță de lux.

Petrece pe insulele milionarilor, singură, cu prietenii sau chiar cu sora sa, cu care de curând a fost în Turcia, mai exact în Cappadocia. Aici s-a relaxat, s-a plimbat cu balonul- o dorință mai veche de a sa, așa cum a povestit într-un interviu acordat exclusiv pentru FANATIK, dar n-a stat mult în țară la întoarcere.

ADVERTISEMENT

După câteva zile a plecat într-o locație exclusivistă, acolo unde s-a distrat alături de Natalia Mateuț. Urmează ca Ramona Olaru să bifeze și alte destinații preferate de oamenii cu mulți bani, iar pentru unele dintre acestea a cumpărat deja biletele.

„Am treabă multă vara asta. Trei vacanțe luate și cumpărate. În zilele rămase libere o să mai plec pe undeva. O să plec în Turcia patru zile, după aceea plec la Mykonos, după aceea vreau Ibiza și după aceea Capri. Acum abia am venit de la Saint Tropez”, a declarat Ramona Olaru la Antena Stars, citată de spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Trăiește viața pe care și-a dorit-o mereu

Chiar dacă viața amoroasă nu e roz, Ramona Olaru a explicat recent că trăiește viața pe care și-a dorit-o mereu. La 34 de ani, a învățat că nu are nevoie de un bărbat pentru a fi fericită, ci că ea este suficientă.

„Happy 34. Și nu degeaba! Cred că este cea mai fericită, împlinită, liniștită perioadă din viața mea până în acest moment! Pare că trăiesc exact viața pe care mi-am dorit-o mereu!

ADVERTISEMENT

Am o stare incredibil de bună încă de la începutul anului și mi se pare că ce e și mai bun stă să vină!”, a menționat Ramona Olaru pentru viva.ro. Cât despre ce se întâmplă în plan romantic, nu consideră că ceea ce trăiește este ghinion, ci doar că mai are lecții de învățat.

ADVERTISEMENT
Tags: