Life

Ce face Ramona Olaru de la Neatza după emisiune: „O dorință mai veche”

Ramona Olaru dă Neatza de la mare, săptămâna aceasta, iar FANATIK a aflat ce face vedeta atunci când nu se află în fața camerelor de filmat.
25.07.2023 | 15:55
Ce face Ramona Olaru de la Neatza dupa emisiune O dorinta mai veche
Ramona Olaru, asistentă la Neatza. Foto-montaj FANATIK. Surse foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a dezvăluit ce face la mare în această perioadă, de când Neatza se filmează acolo. Simpatica asistentă de televiziune a spus care este activitatea ei preferată pe litoral, ce obiecte a luat cu ea în bagaj, dar și ce planuri de vacanță are după ce emisiunea va lua o pauză.

Ramona Olaru dă Neatza de la mare. Ce face vedeta Antenei 1 când se termină matinalul

Ramona are o rutină zilnică destul de clară și nu trece peste anumite obiceiuri. Ține foarte mult la somnul de frumusețe și se bagă în pat destul de devreme, cu toate că distracția, în sezon estival, începe la ora la care ea deja visează.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare a show-ului „Splash! Vedete la apă” ne-a vorbit și despre bucuria de a face parte din proiectul Neatza, matinal care are din ce în ce mai mulți colaboratori.

Ramona Olaru, despre experiența de la Neatza: „Stau cu Diana la soare toată ziua”

„Toată ziua mă prăjesc, iar o parte dintr-o zi, două ore, dorm. Stau cu Diana la soare toată ziua. Dorm devreme seara căci țin foarte mult la somnul de frumusețe. Sunt în pat la 21:30, 22.00 maximum. 

ADVERTISEMENT

Ne distrăm foarte tare cu emisiunea. Emisiunea e și mai mișto, mai ales acum că echipa e din ce în ce mai mare. Avem și timp mai mult de emisiune, e mai închegată echipa, căci fiecare știe ce are de făcut pe partea lui.

Facem jocuri de vară, de plajă, e distracție. După cum știi, avem până vineri aici și oarecum suntem ca acasă, pentru că noi am mai făcut emisiunea aici în urmă cu ceva ani”, a povestit Ramona Olaru, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Nu suntem neapărat o gașcă și în afara filmărilor”

Întrebată dacă gașca din emisiune rămâne aceeași și când camerele de filmare se opresc, Ramona ne-a zis că nu este obligatoriu. Totuși, de Diana Stejereanu este extrem de apropiată, dar și de restul fetelor din echipa Neatza.

„Nu suntem neapărat o gașcă și în afara filmărilor, fiecare e cu treaba lui. Într-adevăr, eu fiind în cameră cu Diana, stăm mai mult împreună și cu celelalte fete”, ne-a dezvăluit Ramona Olaru.

ADVERTISEMENT

Ce și-a pus în bagaje Ramona Olaru pentru perioada în care matinalul de la Antena 1 se filmează pe litoral, la Cap Aurora? Blondina a zis că nu îi lipsesc niciodată bijuteriile și că are zeci de costume de baie.

Ce a cărat cu ea Ramona la mare: „Țin neapărat să am bijuterii. Îmi place că se vede așa, luxury!”

„Țin neapărat să am la mine bijuterii. Îmi plac neapărat bijuteriile cât mai mari: cercei, lanțuri, brățări, inele foarte mari. Îmi place mie că se vede așa, luxury! (n. red.: râde).

Dacă mă întrebi de produse cosmetice, nu-mi lipsește niciodată un gloss de buze, pentru că așa cum știe toată lumea, când e vorba de machiaj  prefer fără atunci când e cald, pe parcursul zilei. Mă machiez doar când muncesc, în rest, toată vara o să mă vezi mai mult fără machiaj. Și bineînțeles iau cu mine 70 de costume de baie. Clar!

Că îmi place să le pozez pe toate. Am și un corp minunat pe care să stea. Mi-am luat mai multe bagaje pentru costumele de baie. Îmi convine că atunci când vin cu mașina, într-un loc apropiat, poți să pui în mașină ce vrei, din toate”, a mai declarat Ramona Olaru, în exclusivitate pentru FANATIK.

Unde pleacă în vacanță vedeta de la Antena 1: Turcia și Grecia, pe lista destinațiilor

Legat de planurile de vacanță, Ramona Olaru are deja câteva destinații de bifa. Pe listă se află Turcia și Grecia, dar e posibil să ajungă vara asta și în Spania sau Italia.

„O să plec pentru patru zile în Cappadocia. O să merg acolo pe relax, cu soră-mea să ne dăm cu balonul. E o dorință mai veche. Apoi mă întorc, mai stau două zile la București să mai rezolv una, alta și îmi refac bagajul, pentru că o să plec la Mykonos pentru nouă zile.

Apoi, mai am în plan, dar încă nu am luat biletele de avion, să mergem în Ibiza sau Toscana. Dacă vrei să știi cu cine, cu fetele în mare parte, dar mai avem și alți prieteni care sunt plecați pe acolo, și fete, și băieți”, ne-a mai dezvăluit Ramona Olaru.

ADVERTISEMENT