News

Bărbat de 30 de ani din Argeș, găsit mort după un conflict cu mai mulți tineri. Poliția a deschis dosar penal pentru crimă

Un bărbat de 30 de ani din Argeș a fost dat dispărut de câteva zile. Tânărul a fost găsit mort, marți după amiază. Poliția a deschis dosar penal pentru crimă, dat fiind faptul că acesta ar fi avut anterior un conflict.
17.05.2022 | 21:59
Barbat de 30 de ani din Arges gasit mort dupa un conflict cu mai multi tineri Politia a deschis dosar penal pentru crima
Bărbat din Argeș dat dispărut după un scandal, găsit mort. Dosar penal pentru crimă deschis de Poliție. Sursa foto (arhivă) hepta.ro
ADVERTISEMENT

Caz extrem de complicat în județul Argeș. Un bărbat dat dispărut de weekendul trecut a fost găsit mort, marți după-amiază.

Bărbat din Argeș dat dispărut după un scandal, găsit mort. Dosar penal pentru crimă deschis de Poliție

Potrivit IPJ Argeș, trupul bărbatului, în vârstă de 30 de an, care provenea din comuna Corbi, a fost descoperit în albia râului Doamnei, în zona localităţii Pietroşani.

ADVERTISEMENT

Familia victimei îl dăduse dispărut după ce bărbatul plecase voluntar de acasă, de mai multe zile.

”În urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a unui bărbat de 30 de ani, din localitatea Corbi, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au desfăşurat căutări, iar în după-amiaza zilei de 17 mai a.c., cel în cauză a fost găsit, decedat, în albia râului Doamnei, pe raza localităţii Pietroşani”, explică IPJ Argeş, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT

Verificările ulterioare au indicat faptul că, în noaptea de 14 spre 15 mai, bărbatul a avut o altercaţie cu mai mulţi tineri. Polițiștii argeșeni i-au identificat pe cei implicaţi în scandal şi i-au dus la audieri.

Date fiind toate informațiile, oamenii legii din Argeș au deschis o anchetă şi fac verificări pentru omor.

ADVERTISEMENT

”În prezent se desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, cercetările fiind efectuate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş”, mai precizează IPJ Argeş.

Alt bărbat din Corbi dat dispărut, găsit mort în debutul anului

Un caz aproape similar a fost raportat în județul Argeș și în debutul anului. În ianuarie, salvamontiștii din Argeș au intervenit de urgență pentru a coborî trupul unui bărbat dintr-o zonă împădurită greu accesibilă din localitatea Berevoești. Acesta fusese dat dispărut în noiembrie 2021.

ADVERTISEMENT

Victima avea 46 de ani și era din localitatea Corbi, aceeași din care provine și tânărul găsit mort în cursul acestei zile.

ADVERTISEMENT