News

Suspecții principali în cazul crimei de la Măgurele, audiați de Poliție. Cine sunt cele două persoane. Update

Apar noi informații în ancheta crimei de la Măgurele, acolo unde un afacerist italian a fost găsit tranșat și incendiat în portbagajul unei mașini. Poliția i-a ridicat pe principalii suspecți în acest caz.
11.05.2022 | 10:26
Suspectii principali in cazul crimei de la Magurele audiati de Politie Cine sunt cele doua persoane Update
Principalul suspect în cazul italianului găsit mort în Măgurele, ridicat de Poliție. Cine este bărbatul. Sursa foto: captură antena 3
ADVERTISEMENT
11-05-2022
07:27

Suspecții principali în cazul crimei de la Măgurele, un bărbat și o femeie, audiați de Poliție

Anchetatorii fac pași importanți în cazul cetățeanului italian găsit carbonizat în portbagajul unei mașini incendiate, în Măgurele.

În ultimele ore, cei doi suspecți surprinși pe camerele de supraveghere în zona crimei, un bărbat și o femeie, au fost audiați, iar la domiciliul lor au fost efectuate percheziții.

Cele două persoane ar fi, conform Antena 3, iubita afaceristului italian ucis și fostul soț al femeii.

Criminaliștii care se ocupă de caz au mai aflat, scrie sursa citată, că victima ar fi fost ucisă într-un bloc din Sectorul 5 al Capitalei. Ulterior, cadavrul a fost pus în mașină și dus în câmpul de la Măgurele, acolo unde a fost și incendiat.

Cei doi suspecți au vârsta de 23, respectiv 27 de ani. Crima ar fi avut loc în apartamentul în care locuiau.

Postul de știri mai anunță că, în fața anchetatorilor, bărbatul a povestit mai mult din ceea ce s-a întâmplat, însă femeia nu a vrut să recunoască nimic.

La trei zile după descoperirea macabră făcută pe un câmp din Măgurele, acolo unde un bărbat a fost găsit tranșat și incendiat în portbagajul unei mașini, Poliția a ridicat un prim suspect.

Principalul suspect în cazul italianului găsit mort în Măgurele, ridicat de Poliție. Cine este bărbatul

În urma mai multor perchezițiilor efectuate de polițiști, a fost ridicat un bărbat, suspect în cazul cetățeanului italian care a fost găsit mort în Măgurele.

ADVERTISEMENT

Ar fi vorba de fostul șot al iubitei omului de afaceri. Acesta a fost dus noaptea trecută la audieri. Apartamentul acestuia a fost verificat în detaliu, notează Observator News.

”Poliţiştii au ajuns la apartamentul principalului suspect, în Ferentari, şi caută orice probă pentru a face o conexiune cu crima care a avut loc în Măgurele”, spun surse din anchetă pentru site-ul citat.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o zi s-a aflat și identitatea victimei. Bărbatul ucis în stil mafiot este Mauro Donato Gadda.

În vârstă de 63 de ani, acesta era un afacerist. Divorțat și cu 2 copii, el plecase din Italia şi se stabilise în România în urmă ce 10 ani.

ADVERTISEMENT

Italianul deținea o firmă de filtrare a apei şi avea contracte cu mai multe primării. El trăia singur în vila din Mihăileşti, pe care o cumpărase de la un cetăţean englez.

Menajera italianului a anunțat dispariția acestuia de acasă

Reamintim că duminică, 8 mai, o descoperire macabră a fost făcută pe un câmp din Măgurele, acolo unde un bărbat a fost găsit tranșat și incendiat în portbagajul unei mașini.

ADVERTISEMENT

Într-o primă fază, anchetatorii nu au avut prea multe detalii nici despre autoturismul care a ars mai bine de patru ore și nici despre victimă, însă după mai multe investigații și cercetări, au ieșit la iveală mai multe aspecte.

S-a aflat că maşina incendiată era de provenienţă românească dar înmatriculată în Italia, precum și identitatea victimei.

Persoana care a anunțat dispariția italianului la 112 a fost chiar menajera acestuia. Imediat după ce a auzit de caz la TV, aceasta a alertat autoritățile, făcând mai multe legături, dat fiind faptul că bărbatul nu mai venise acasă de câteva zile.

ADVERTISEMENT