News

Bărbat de 39 de ani din Maramureș, mort după ce a rămas închis în mașina cu care a plonjat în lac. Video

Un bărbat de 39 de ani din Maramureș a murit după ce a rămas închis în mașina cu care a căzut în lac.
24.05.2021 | 15:44
Barbat de 39 de ani din Maramures mort dupa ce a ramas inchis in masina cu care a plonjat in lac Video
ADVERTISEMENT

Tragedie în județul Maramureș. Un bărbat de 39 de ani a murit înecat într-o maşină scufundată într-un lac din comuna Sarasău, lângă Sighetu Marmației.

Din primele informații, o maşină de teren condusă de un tânăr de 28 de ani din comuna maramureșeană a derapat şi a ajuns în lac.

ADVERTISEMENT

Șoferul, un tânăr de 28 de ani, a ieșit din autovehicul prin geamul lateral, dar pasagerul, un bărbat de 39 de ani, a rămas captiv în mașină, acolo unde și-a găsit sfârșitul.

Tragedie în Maramureș. Un bărbat de 39 de ani a murit înecat într-o mașină scufundată

Potrivit presei locale, șoferul vinovat de producerea accidentului avea o alcoolemie de 1,01 după examinarea cu aparatul etilotest.

ADVERTISEMENT

De asemenea, acesta nu avea permis și conducea o mașină neînmatriculată. Într-o primă fază, tânărul s-a autoevacuat, dar nu a reușit să își scoată prietenul.

A reușit doar să ajungă afară din autovehicul și a sunat la 112. Din păcate, prietenul lui a fost găsit mort de scafandrii de la ISU Maramureș.

ADVERTISEMENT

”Duminică, 23 mai, ora 18.38, polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați cu privire la faptul că în zona unei balastiere din comuna Sarasău, un autovehicul a sărit într-un lac, iar o persoană a rămas captivă în habitaclul autovehiculului.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că un autovehicul de teren condus de către un tânăr de 28 de ani din comună, dispre Sighetu Marmației înspre Negrești-Oaș a derapat și a sărit cu autovehiculul în lac și s-a scufundat.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului șoferul a ieșit din autovehicul prin geamul lateral, iar pasagerul, un bărbat de 39 de ani a rămas captiv în autovehicul.

Polițiștii au testat șoferul cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1.01 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii împreună cu mai multe echipaje ISU, SMURD și cu ajutorul scafandrilor au procedat la recuperarea autoturismului precum și a corpului neînsuflețit al pasagerului”, a anunțat ISU Maramureș, conform Presasm.

Șoferul vinovat, cercetat pentru ucidere din culpă

În acest caz, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

ADVERTISEMENT
Tags: