News

Bărbat din Argeș, reținut după ce și-ar fi violat fetele de 13 și 15 ani. Detalii cutremurătoare din anchetă

Un bărbat de 53 de ani din Argeș a fost reținut sub acuzația că și-a violat fetele de 13 și 15 ani. Ancheta scoate la iveală detalii cutremurătoare.
17.11.2023 | 11:06
Barbat din Arges retinut dupa ce siar fi violat fetele de 13 si 15 ani Detalii cutremuratoare din ancheta
Caz terifiant în Argeș: un bărbat și-a violat fetele de 13 și 15 ani. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un caz șocant a fost raportat în județul Argeș, acolo unde un bărbat este acuzat că și-a violat în repetate rânduri fetele minore. În plus, soția sa și alți doi copii au fost agresați fizic de individ.

Caz terifiant în Argeș: un bărbat și-a violat fetele de 13 și 15 ani

Individul provine din localitatea Recea. El a fost reținut deja de poliție, fiind acuzat că şi-a violat fiicele de 13 şi 15 ani. Victime acestui bărbat au fost şi soția şi cei doi copii mai mici, care erau bătuți frecvent.

ADVERTISEMENT

Salvarea femeii și a copiilor a fost o rudă a familiei. Joi, 16 noiembrie, această persoană a mers la sediul de poliție din comună și a reclamat că individul în cauză și-a violat în repetate rânduri fiica de 13 ani.

După primele verificări, polițiști au identificat-o pe copilă, care a confirmat abuzul. Ea a povestit polițiștilor că și sora ei mai mare a fost violată. Minora le-a spus celor de la poliție că a trecut printr-un adevărat calvar. Pe lângă agresiunea sexuale, tatăl ei ar fi ținut-o legată cu un lanț de pat.

ADVERTISEMENT

Individul a fost reținut de poliție

În urma acestui caz grav, cele două fete și frații lor mai mici au fost preluați şi predați reprezentanților Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC).

În ceea ce-l privește pe suspectul de agresiuni, acesta fost reţinut. Tatăl copiilor este acuzat de viol în formă continuată, rele tratamente aplicate minorilor, lipsire de libertate în mod ilegal, corupere sexuală a minorilor şi violenţă în familie.

ADVERTISEMENT

Individul a fost reținut pentru 24 de ore. În cursul zilei de vineri, 17 noiembrie 2023, acesta, cel mai probabil, va fi arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub supravegherea Parchetului de Pe lângă Judecătoria Costești, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de viol în formă continuată, rele tratamente aplicate minorilor, lipsire de libertate în mod ilegal, corupere sexuală a minorilor și violență în familie, bărbatul fiind condus la sediul poliției, pentru audieri.

ADVERTISEMENT

După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, transmit autoritățile.

ADVERTISEMENT
Tags: