News

Calvarul continuă pentru Alina, supravieţuitoare a tragediei de pe Mureş. Viitorul soţ a fost scos din ape, acum îl va înmormânta alături de copilul lor

Arădeanca Alina Luca se pregăteşte de a doua înmormântare într-o săptămână. După copil, acum ea îşi va îngropa şi viitorul soţ.
06.05.2023 | 11:40
Calvarul continua pentru Alina supravietuitoare a tragediei de pe Mures Viitorul sot a fost scos din ape acum il va inmormanta alaturi de copilul lor
Alina se pregăteşte să-l înmormânteze pe Eduard
ADVERTISEMENT

Pompierii au scos joi din râul Mureş cadavrul uneia dintre cele patru persoane date dispărute după tragedia de la sfârşitul săptămânii trecute, când o barcă plină cu 12 oameni s-a răsturnat în apele învolburate.

Alina şi Eduard trebuiau să se căsătorească vara aceasta

Durerea este uriaşă, tânărul de 29 de ani scos din apă după cinci zile de căutări, având planificată nunta pentru vara acestui an. În tragedia de duminică seara şi-a pierdut viaţa şi fiul său, Nicolas, în vârstă de numai 3 ani, iar acum, mama copilaşului şi cea care trebuia să-i devină soţie, îşi strigă disperarea.

ADVERTISEMENT

Imediat după anunţul scoaterii din apă a lui Eduard, Alina şi-a schimbat fotografia de profil de pe Facebook, postând una în care bărbatul îl ţine în braţe pe micuţul Nicolas. “Vă voi iubi tot restul vieții mele,voi ați fost și încă sunteți viața mea!!! Dumnezeu să vă aibă în brațele lui!”, a mai scris ea, alături de un colaj.

Mesajele, de tristeţe, de şoc, de condoleanţe, continuă să curgă pe pagina de socializare a tinerei rămase singură, care a pierdut într-o clipă tot ce a iubit mai mult în acestă lume.

ADVERTISEMENT

“Nu ne putem obişnui cu ideea ca aşa ceva este adevărat! Ne-ai dat un şoc Edule… Dumnezeu fie cu amândoi, Drum lin spre îngeri!  Alina, puterea multă sa îți dea Dumnezeu. Sincere Condoleanțe!”, este unul dintre zecile de mesaje postate de prieteni.

În urmă cu câteva zile, cutremurată de durere, tânăra postase un mesaj sfâşietor în care deplângea dispariţia celor dragi. “De ce mi i-ai luat doamne pe amândoi, cu ce ți-am greșit să îmi faci așa ceva…nu voi putea trăi niciodată fără ei doi.

ADVERTISEMENT

Ai mai lăsat și un copil fără tată,de ce mă în halul ăsta la încercare trebuia să fie cel mai frumos an și l-ai transformat într-un coșmar din care nu ne putem trezi vă voi iubii mereu”, scria Alina.

Tânăra se numără printre supraviețuitorii tragediei de pe râul Mureş, ea aflându-se duminică seara în barca care s-a răsturnat. În acest moment, se mai caută în apele Mureşului alte trei persoane. E vorba de doi copii în vârstă de 7 și 11 ani și un bărbat de 31 de ani.

ADVERTISEMENT

Martorii povestesc că ambarcațiunea s-a scufundat la doar 2-3 metri de mal. În urma incidentului, a murit micuţul Nicolas, în vârstă de 3 ani, iar alte patru persoane (n.r. trei, după ce vineri a fost găsit trupul bărbatului de 29 de ani) au fost date dispărute.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza...
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza pe regiuni în perioada 13 - 26 mai
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o...
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală! Cu ce se ocupă tânăra
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Prognoza meteo actualizată. Ce ne așteaptă în următoarele două săptămâni
Prognoza meteo actualizată. Ce ne așteaptă în următoarele două săptămâni
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie