News

Bărbat din Olt infectat cu COVID-19, căutat de poliţişti. A dispărut după ce a refuzat internarea

Un bărbat de 31 de ani e căutat de poliţiştii din Olt, după ce a ajuns la spital, fiind suspect de COVID-19, dar a refuzat internarea. El nu s-a întors acasă, iar testul a confirmat că era infectat cu coronavirus.
20.12.2021 | 14:56
Barbat din Olt infectat cu COVID19 cautat de politisti A disparut dupa ce a refuzat internarea
ADVERTISEMENT

Ionel Titel Piţigoi a fost transportat, vineri, cu ambulanța la spitalul din Caracal, unde i s-a făcut un test COVID. El a refuzat internarea, dar nu a mai ajuns acasă. Testul efectuat la spital a confirmat că acesta este infectat cu coronavirus.

Fratele dispărutului a anunțat poliția

Fratele bărbatului a anunțat poliția duminică seara, după ce a văzut că acesta nu și-a mai făcut apariția.

ADVERTISEMENT

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt a transmis, luni, bărbatul dispărut are o înălţime de aproximativ 1,80 m, greutate aproximativ 70 de kilograme, ochi căprui, părul şaten, tuns scurt, poartă barbă şi nu are semne particulare.

În momentul plecării din spital, bărbatul purta un trening gri cu glugă, o geacă de fâş și căciulă neagră și era încălțat cu o pereche de ghete negre cu dungă albă pe talpă.

ADVERTISEMENT

Direcţia de Sănătate Publică Olt a anunțat, duminică, Poliţia Municipiului Caracal că, în urma testării din data de 17 decembrie, bărbatul a fost confirmat pozitiv cu COVID.

Dacă va fi găsit, bărbatul riscă să se aleagă cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

ADVERTISEMENT

Un migrant infectat cu COVID a dispărut din Timișoara

Un caz asemănător s-a petrecut în septembrie la Timișoara, unde polițiștii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia din Spitalul Municipal Timişoara a unui migrant, un bărbat de 40 de ani.

Acesta se numeşte Jaman Ibrahim Shukr, este cetățean irakian și a fost confirmat cu COVID-19.

Bărbatul s-a pezentat la Clinica de Dermatologie (spital cu secţie COVID) din Compexul Studenţesc în 22 septembrie, confirmat cu coronavirusul SARS-Cov-2. Medicii spun că avea o formă moderată de COVID-19.

ADVERTISEMENT

Jaman Ibrahim Shukr a fost internat, însă luni seara, 27 septembrie, a plecat din spital, iar de atunci nu l-a mai văzut nimeni.

IPJ Timiș a dat publicității o fotografie şi semnalmentele migrantului. Bărbatul are 1,80 metri înălțime, 70 de kilograme şi părul brunet. El era îmbrăcat cu o bluză de culoare închisă atunci când a plecat din spital.

„Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie“, a comunicat instituția.

ADVERTISEMENT
Tags: