News

Bărbat din Timișoara, omorât în bătaie pe stradă. Agresorii l-au imobilizat și l-au călcat pe cap

Un bărbat din Timișoara a fost omorât în bătaie în plină stradă. Agresorii, cinci la număr, l-au imobilizat și l-au călcat pe cap.
03.04.2023 | 14:47
Barbat din Timisoara omorat in bataie pe strada Agresorii lau imobilizat si lau calcat pe cap
Bărbat din Timișoara, omorât în bătaie. Agresorii l-au imobilizat și l-au călcat pe cap. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Incident extrem de grav la Timișoara, acolo unde un bărbat a fost omorât în bătaie pe o stradă. Până în prezent, patru dintre agresori au fost arestați preventiv. Un al cincilea, o femeie, a fost plasat în arest la domiciliu.

Bărbat din Timișoara, omorât în bătaie. Agresorii l-au imobilizat și l-au călcat pe cap

Tragedia din orașul de pe Bega a avut loc în weekend. Pe 1 aprilie, la orele serii, în fața unui magazin, victima ar fi început să îi amenințe pe agresori. De notat că bărbatul nu se cunoștea cu aceste persoane.

ADVERTISEMENT

Se pare că patru bărbați, însoțiți de o femeie, nu au putut îndura această situație. Ceea ce a urmat s-a încheiat cu o dramă. Victima, un bărbat de 34 de ani, a primit o bătaie cruntă, care i-a adus și decesul.

Din datele anchetatorilor reiese că agresorii l-au imobilizat pe tânăr și l-au lovit cu picioarele. La un moment dat, se arată în comunicatul autorităților, victima a fost pur și simplu călcată pe cap.

ADVERTISEMENT

”În fapt, s-a reținut că în seara zilei de 01 aprilie 2023, în intervalul orar 20:42 – 21:00, în zona străzii Ofcea din municipiul Timișoara, inculpații ar fi aplicat victimei mai multe lovituri cu picioarele, ar fi imobilizat-o și ar fi călcat-o cu piciorul pe cap, violențe soldate, la scurt timp, cu decesul acesteia”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Agresorii au fost arestați preventiv

Procurorii timișoreni informează că patru dintre cei cinci agresori au fost arestați preventiv. Ei sunt sunt acuzați de de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Aceștia au ajuns în fața magistraților. O a cincea persoană, de sex feminin, a fost plasată în arest la domiciliu.

ADVERTISEMENT

”În data de 02 aprilie 2023, inculpații au fost prezentați cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, care dispus luarea măsurii arestării preventive, față de inculpații C.A.-C., K.K.-Z, M.V. și M.R.-I.-L..

A fost luată măsura arestării preventive la domiciliu, față de inculpata I.M.-S., pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei”, mai transmit procurorii.

ADVERTISEMENT

Cazul tragic din această săptămână are loc la nici trei luni de când, tot în Timișoara, un băiat de 18 ani a fost înjunghiat în plină stradă. Agresorul de la acea vreme, un tânăr de 23 de ani, a fost reținut.

ADVERTISEMENT