News

Bărbat lovit cu o tijă metalică în cap, pe o stradă din Teleorman. Bătaia a pornit după un conflict cu o femeie

Scandal în plină stradă, în Teleorman, aici unde un bărbat a fost lovit cu o tijă metalică în cap. De la ce a pornit conflictul
23.04.2024 | 16:10
Barbat lovit cu o tija metalica in cap pe o strada din Teleorman Bataia a pornit dupa un conflict cu o femeie
Bărbat lovit cu o tijă metalică în cap, pe o stradă din Teleorman. Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Bătaie în plină stradă în Teleorman, aici unde un bărbat a fost lovit cu o tijă metalică în cap de un altul. Scandalul a pornit după ce victima a avut un conflict cu o femeie, soția agresorului. Individul a fost reținut.

Un bărbat din Teleorman a fost lovit cu o tijă metalică, în plină stradă

Întreaga stare conflictuală a avut loc pe 5 aprilie, atunci când cei doi bărbați, care se cunosc și locuiesc în aceeași zonă, s-au întâlnit pe o stradă din localitatea Blejești. Un tânăr de 28 de ani l-a pus la pământ celălalt bărbatt, în vârstă de 36 de ani.

ADVERTISEMENT

Agresorul i-a aplicat mai multe lovituri cu o tijă metalică, iar apoi a plecat. Tânărul s-ar fi enervat pentru că vecinul s-a certat cu soția sa. Prin urmare, el a decis să îi aplice o bătaie soră cu moartea.

Șocați, martorii au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns polițiștii de la Secția 9 Poliție Rurală Videle. De asemenea, în sprijin au venit și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

ADVERTISEMENT

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore

Ulterior, luni, pe 22 aprilie, oamenii legii au efectuat trei percheziții domiciliare în comunele Blejeşti şi Sârbeni. În urma acțiunilor, bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Agresorul va fi prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

El este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. „În ziua de 5 aprilie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la numărul unic de urgenţă 112 despre faptul că, în zona stadionului din localitatea Blejeşti, o persoană este agresată fizic.

ADVERTISEMENT

Cercetările au evidenţiat faptul că, în timp ce se afla pe sol, victima (un bărbat de 36 de ani) ar fi fost lovită în zona capului, cu un obiect contondent, de către bărbatul de 28 de ani.

Fiind în continuarea cercetărilor, la data de 22 aprilie a.c., poliţiştii au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în comunele Blejeşti şi Sârbeni, în urma activităţilor fiind dispusă reţinerea persoanei cercetate”, a transmis IPJ Teleorman.

ADVERTISEMENT

Un incident similar a avut loc, în urmă cu câteva zile, în Brașov. Un pasager a urcat în mașina unei șoferițe Bolt, apoi s-a luat la ceartă cu femeia. Ulterior, în conflict s-au implicat alți doi șoferi, pentru a-i lua apărarea acesteia. Totul s-a terminat cu o bătaie între clientul femeii și ceilalți doi bărbați.

 

ADVERTISEMENT
Tags: