Life

Bărbat transgender, însărcinat în luna a opta. Cine este mama bebelușului

28.05.2020 | 17:55
Barbat transgender insarcinat in luna a opta Cine este mama bebelusului
Bărbat transgender, însărcinat în luna a opta. Cine este mama bebelușului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Povestea unui cuplu transgender face înconjurul lumii după ce bărbatul a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare fiind… însărcinat. Cuplul columbian urmează să devină părinții unui copil care a fost conceput pe cale naturală.

Esteban Landrau, un bărbat transgender, însărcinat în 8 luni

Esteban Landrau este un bărbat din Puerto Rico care s-a născut femeie, dar care se identifică ca fiind bărbat. Antrenor personal de profesie, bărbatul a impresionat o lume întreagă după ce a publicat în mediul online mai multe imagini fiind însărcinat.

ADVERTISEMENT

Acesta este căsătorit cu Danna Sultana care s-a născut bărbat, dar se identifică ca fiind femeie. Niciunul dintre ei nu și-a făcut schimbare de sex, cuplul transgender concepând un copil pe cale naturală, acesta fiind purtat în pântece de Esteban Landrau.

„Cea mai importantă etapă din viața noastră”, a fost mesajul scris de Esteban când a aflat că este însărcinat, postând pe contul de Instagram o imagine cu testul de sarcină.

ADVERTISEMENT

Ce sex are copilul cuplului columbian transgender

Povestea celor doi a devenit cunoscută după ce Danna Sultana, de profesie model, a publicat pe contul său de Instagram un filmuleț în care sărută burtica soțului ei, Esteban.

Filmarea făcută de ea a strâns într-un timp record sute de aprecieri și mesaje din partea fanilor, oameni din lumea întreagă aflând povestea lor de viață. Conturile lor de Instagram sunt urmărite de oameni din lumea întreagă.

ADVERTISEMENT

Presa de pretutindeni a preluat povestea cuplului transgender care urmează să devină părinți pentru prima oară. Esteban Landrau este însărcinat în luna a opta, urmând să aducă pe lume un băiețel.

Cei doi soți s-au gândit deja și la numele pe care-l va purta bebelușul. Băiețelul va purta numele Ariel, cuplul împărtășind această veste cu fanii de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Potrivit Daily Mail cuplul este nerăbdător să-și țină în brațe bebelușul, crezând recent că se va naște prematur, însă medicii i-au asigurat că totul este în regulă, dar nu a venit încă momentul nașterii.

Esteban Landrau și Danna Sultana mai au de răbdat câteva săptămâni până când vor deveni părinți pentru prima oară, cei doi așteptând momentul nașterii cu sufletul la gură. Bărbatul urmează să nască natural.

 

ADVERTISEMENT