Life

Bărbatul care s-a căsătorit cu sora sa vitregă. Cum au reacționat părinții și apropiații: “Am primit multe comentarii”

Bărbatul care s-a căsătorit cu sora lui vitregă. Ce reacție au avut părinții și apropiații celor doi despre această relație.
04.11.2023 | 19:46
Barbatul care sa casatorit cu sora sa vitrega Cum au reactionat parintii si apropiatii Am primit multe comentarii
Un bărbat s-a căsătorit cu sora vitregă, Sursa foto: Freepik/wirestock
ADVERTISEMENT

Cine este bărbatul care s-a căsătorit cu sora lui vitregă. Părinții celor doi au avut o reacție cu totul neașteptată atunci când au aflat despre relația lor.

Bărbatul care s-a căsătorit cu sora sa vitregă. Cum a început relația lor

Matilda (24 de ani) și Samuli Eriksson (28 de ani) s-au cunoscut atunci când părinții lor s-au îndrăgostit. Inițial, cei doi nu s-au înțeles, dar s-au îndrăgostit după un timp, deși sunt frați vitregi.

ADVERTISEMENT

Cu toate că nu sunt rude de sânge, cei doi au recunoscut că s-au simțit “ciudat” la începutul relației. Au simțit că prietenii îi judecă pentru relația lor, dar și străinii.

Deși au primit numeroase comentarii negative de-a lungul timpului, cei doi nu au regretat niciodată decizia luată. Originari din Finlanda, cei doi au apărut în cadrul unei emisiuni, “Love Don’t Judge”, acolo unde și-au dezvăluit povestea.

ADVERTISEMENT

La început, Matilda îl considera “enervant” pe Samuli și nu s-a gândit niciodată că ar putea ajunge să se îndrăgostească de el. După ce au petrecut o noapte împreună, catalogând întâmplarea drept “un accident”, cei doi au început să aibă sentimente unul pentru celălalt.

“Am crezut că a fost ceva greșit, pentru că m-am simțit atât de ciudat și nu mă așteptam la asta”, a povestit Matilda, care a fost completată de partenerul ei. “A fost ciudat, greșit și distractiv”, a spus el, potrivit Mirror.

ADVERTISEMENT

Au încercat, inițial, să-și ascundă sentimentele, însă au recunoscut, în final, legătura dintre ei în fața familiei lor. În cadrul emisiunii, alături de ei au fost prezenți mama Matildei, dar și tatăl lui Samuli. Reacția celor doi a fost una neașteptată.

“Îmi amintesc că prima dată când [Matilda] mi-a spus despre sentimentele ei a fost când m-a sunat. Nu am fost complet surprinsă, dar, bineînțeles, am fost foarte fericită”, a spus Tinja, mama tinerei de 24 de ani.

ADVERTISEMENT

Cei doi tineri s-au logodit în octombrie 2021, iar în iulie 2022 s-au căsătorit. Matilda a recunoscut că este ciudat pentru ea “să mă gândesc că tatăl lui Samuli este tatăl meu vitreg și socrul meu, dar cred că este mai amuzant”.

Cei doi sunt judecați de oamenii din jur

Cu toate că părinții sunt de acord cu relația lor, nu același lucru se poate spune despre oamenii din jur, dar și din mediul online. “Am primit multe comentarii negative”, a mai spus Matilda.

Oamenii le-au spus celor doi că sunt “dezgustători” și că trebuie să “caute terapie”. În ciuda reacțiilor negative, cei doi și-au continuat povestea de dragoste.

Matilda a mai spus că lucrurile ar fi stat altfel dacă ea și partenerul ei ar fi fost frați de sânge. “Dacă am fi fost frați de sânge, atunci ar fi fost cu siguranță un tabu, dar nu cred că situația noastră este sau ar trebui să fie (tabu)”, a explicat ea.

Relația dintre cei doi a fost, la început, una platonică. Matilda și Samuli se cunosc din 2018 și au început să iasă în oraș împreună, iar în 2021 au avut primul sărut. Cei doi au spus că aceea va rămâne singura interacțiune romantică, deoarece le era teamă să nu-și piardă prietenia.

După un timp, și-au dat seama că nu pot să nege sentimentele pe care le au unul pentru celălalt. Tot în 2021, au decis să înceapă o relație și s-au mutat împreună.

ADVERTISEMENT
Tags: