Fotbal international

Barcelona i-a decis soarta lui Ousmane Dembele. Ce se va întâmpla cu francezul care e din nou accidentat

24.03.2020 | 19:29
Barcelona ia decis soarta lui Ousmane Dembele Ce se va intampla cu francezul care e din nou accidentat
ADVERTISEMENT

Deși ne aflăm în plin război cu pandemia de coronavirus șefii Barcelonei se gândesc și la fotbal și mai ales în perspectiva viitorului sezon. Se fac tot felul de calcule privind jucătorii care vor rămâne și cine va fi vândut, pentru a se putea reuși readucerea brazilianului Neymar.

Barcelona i-a decis soarta lui Ousmane Dembele

Zvonurile care s-au întețit în ultimele zile se referă la sacrificarea internaționalului francez Antoine Griezmann, sosit vara trecută de la Atletico Madrid pe baza clauzei de eliberare în valoare de 100 milioane euro și care a declanșat un scandal între cele două cluburi.

ADVERTISEMENT

Foarte probabil că sacrificarea lui Griezmann are și altă conotație, respectiv raportul dintre vedeta echipei, argentianul Leo Messi și jucătorul din Hexagon, între cei doi fiind vizibilă lipsa unui feeling.

Are record de accidentări

În schimb, nu la fel stau lucrurile în ceea ce-l privește pe un alt atacant francez din lotul catalanilor. Și este oarecum surprinzător, pentru că jucătorul respectiv a creat multe probleme cu actele sale de indisciplină și cu numeroasele sale accidentări.

ADVERTISEMENT

Este vorba de Ousmane Dembele, care și acum e accidentat, stabilind un record nedorit al absențelor, pentru că se află la a zecea indisponibilitate de când a venit în vara lui 2017 de la Dortmund.

Prețul lui Dembele a scăzut

Și prețul lui Dembele a luat-o serios în jos, ca urmare a faptului că a jucat foarte puțin, pentru că a fost cumpărat cu 125 de milioane de la echipa germană și acum mai valorează doar 70 de milioane.

ADVERTISEMENT

Catalanii spun că Dembele nici nu ar avea cum să fie vândut, fiind din nou cu probleme medicale, pentru că nimeni nu ar plăti zeci de milioane de euro pe un jucător cu picioare de sticlă.

Quique Setien are încredere în el

Și antrenorul Quique Setien spune că are în continuare încredere în jucătorul francez, pe care îl consideră un atacant cu mare potențial atunci când este valid și cu o explozie la plecarea de pe loc absolut fantastică.

ADVERTISEMENT

Suporterii catalani sunt totuși surprinși de intețiile conducerii clubului, din punctul lor de vedere francezul pierzându-și de mult creditul.

 

ADVERTISEMENT