Fotbal international

Barcelona, ofertă pentru prelungirea contractului cu Lionel Messi! Noul angajament l-ar ține pe argentinian pe „Camp Nou” până în 2023

20.12.2019 | 12:24
Barcelona oferta pentru prelungirea contractului cu Lionel Messi Noul angajament lar tine pe argentinian pe Camp Nou pana in 2023
ADVERTISEMENT

Barcelona este pregătită să-i ofere lui Lionel Messi o ofertă pentru prelungirea contractului. Actualul angajament al starului argentinian expiră în vara lui 2021 și, dacă cele două părți vor ajunge la un acord, Messi va rămâne pe „Camp Nou” cel puțin până în 2023, când va avea 36 de ani.

Barcelona vrea să-i prelungească contractul lui Messi

Lionel Messi a scris, de-a lungul carierei, istorie în tricoul Barcelonei, iar la sfârșitul acestui an a câștigat al șaselea Balon de Aur, premieră absolută în fotbal. Actualul contract al argentinianului cu formația de pe „Camp Nou” expiră în 2021, iar șefii clubului deja pregătesc o ofertă de prelungire.

ADVERTISEMENT

Oficialii Barcelonei vor să-i propună lui Lionel Messi o prelungire pe încă doi ani a angajamentului, care l-ar ține pe argentinian pe „Camp Nou” până la 36 de ani, conform Mundo Deportivo.

„Depinde doar de el”

Josep Maria Bartomeu, președintele clubului până în 2021, a declarat că este interes de ambele părți pentru o prelungire a contractului, în special datorită faptului că Lionel Messi vrea să își încheie cariera la Barcelona.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi va juca aici pentru următorii doi, trei, patru sau cinci ani. Nu am niciun dubiu în privința asta. Este clar că există interes de ambele părți pentru o prelungire a contractului, dacă Messi rămâne la fel de puternic și ambițios putem face contract pe o perioadă nedefinită.

El este cel care alege. Și-a câștigat dreptul de a alege când să renunțe la fotbal și, așa cum a spus-o și el recent, vrea să își încheie cariera la Barcelona”, a declarat Josep Maria Bartomeu.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, peste 600 de goluri pentru Barcelona

Lionel Messi a ajuns în luna mai, în meciul tur a dublei din semifinalele Ligii Campionilor cu Liverpool, la borna 600 de goluri marcate pentru Barcelona.

De atunci, argentinianul a mai punctat de 17 ori, 12 dintre reușite venind în acest sezon de La Liga, în care Messi conduce în ierarhia celor mai buni marcatori, la egalitate cu Karim Benzema.

ADVERTISEMENT