Sport

Basarab Panduru a rămas șocat de cea mai tare imagine din “sferturile” Cupei României Betano! “Pfai de capul meu! Nu știu ce cocs le dă”. Foto

CFR Cluj a pierdut, surprinzător, sfertul de finală împotriva celor de la Corvinul Hunedoara, echipă aflată în eșalonul secund în acest moment, însă altceva l-a șocat cu adevărat pe Panduru!
04.04.2024 | 10:00
Basarab Panduru a ramas socat de cea mai tare imagine din sferturile Cupei Romaniei Betano Pfai de capul meu Nu stiu ce cocs le da Foto
Basarab Panduru a rămas șocat de cea mai tare imagine din "sferturile" Cupei României Betano! "Pfai de capul meu! Nu știu ce cocs le dă". Foto. Sursa foto captură OrangeSport
ADVERTISEMENT

Corvinul Hunedoara este surpriza din această ediție a Cupei României Betano. Formația din Liga a doua a reușit să se califice în semifinala competiției după victoria cu CFR Cluj, scor 4-0. După meci, jucătorii Corvinului au postat pe rețelele de socializare o poză din vestiar, imagine care l-a șocat pe Basarab Panduru.

Basarab Panduru a rămas șocat de cea mai tare imagine din “sferturile” Cupei României Betano! “Pfai de capul meu! Nu știu ce cocs le dă”. Foto

Fostul fotbalist al echipei naționale de fotbal a României, Basarab Panduru, a fost dat pe spate de poza postată de jucătorii din Hunedoara. Mai exact, aceștia s-au pozat la bustul gol, în vestiar, imediat după victoria istorică cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Poza aia… Nu știu ce le face Maxim, ce cocs le dă, ce cărbune le dă. S-au pus toți pe abdomene. Dacă mergem în prima divizie și îi dezbrăcăm pe toți, nu știu dacă văd „mușchianele” alea. E greu. Ce am văzut la ăia… Am văzut fizic ca lumea! Și te gândeai că vezi asta la Liga 1, nu la Liga 2. Dar Max e nebun! Și ce face, și cum face.

E un mare nebun, frumos, de fotbal. Nu ai cum să vezi la Liga 2 asemenea „fizicane” decât dacă toată lumea face ce trebuie și antrenorul e șef. Mamă! Nebunii frumoși din Hunedoara. Și trimiți și un mesaj, că tot îl are pe Lupu în echipă. „Vii la Hunedoara, te mănâncă lupul dacă nu alergi”. Ce nebunie! Pfai de capul meu!”

ADVERTISEMENT

Cum să nu-mi placă poza asta? Ăia în spate mai puțin, cu tricoul pe ei. Dar cei din față… Sunt… Pfai de capul meu! Poza asta e mare nebunie. Bravo, bă băieți! Așa trebuie să arate un fotbalist! De asta au putut să fugă. Ai văzut ce fugă aveau? Ce viteză aveau?”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Jucătorii Corvinului Hunedoara
Jucătorii Corvinului Hunedoara după victoria cu CFR Cluj. Sursa foto: Facebook

Jucătorii Corvinului au creat daune la echipa din Gruia

Eliminarea CFR-ului din Cupa României a produs pagube mari pentru echipa din Gruia. Cristi Balaj, fostul mare arbitru FIFA, și Adrian Mutu, fostul mare fotbalist al naționalei de fotbal a României, și-au dat demisia de la formația patronată de Neluțu Varga.

ADVERTISEMENT

”Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunțat că m-am simțit rău fizic și m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des.

Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie.”,  a declarat Cristi Balaj pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„A fost o umilință prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur și simplu nu pot să trec. Îmi doresc ca CFR-ul să facă performanță în continuare, dar e greu în aceste condiții, pe care le-ați văzut și dumneavoastră. E vorba despre evoluția pe care am avut-o în meciul împotriva Corvinului, dar mai ales a lipsei de atitudine care a existat.

Deci, oficial, pot spune că mi-am înaintat demisia! Îmi pare foarte rău de această situație, dar eu, Adrian Mutu, am stat și m-am gândit toată noaptea și pur și simplu nu pot accepta așa ceva, ce s-a întâmplat în Cupa României”, a declarat și Adrian Mutu imediat după finalul partidei.

ADVERTISEMENT
1,72 este cota BETANO pentru „1 solist” în partida Universitatea Craiova - Oțelul Galați