Sport

Basarab Panduru, analiză clară a situației din campionat: „FCSB pare cea mai vie echipă!”

Basarab Panduru a analizat situația echipelor din campionat, în mod special al primelor trei clasate, fiind de părere că FCSB este cel mai în formă club.
02.05.2022 | 23:12
Basarab Panduru analiza clara a situatiei din campionat FCSB pare cea mai vie echipa
Basarab Panduru, analiză clară a situației din campionat. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

Analistul TV a vorbit și despre Darius Olaru, pe care îl consideră cel mai în formă fotbalist din România la ora actuală, spunând nu are meciuri în care să nu fi evoluat bine.

Basarab Panduru, analiză clară a situației din campionat

Basarab Panduru a făcut o analiză a situației din campionat și este de părere că FCSB joacă cel mai bun fotbal în prezent dintre toate candidatele la titlu:

ADVERTISEMENT

Mie mi se pare că FCSB nu găsește al doilea inter, adică mi se pare o diferență mare între Olaru și celălalt inter.

Mie nu îmi place Tănase la mijlocul terenului, îmi place când e periculos, când e mai aproape de poartă. Ai Oaidă, ai Edjouma, a jucat Lampard… dar Olaru e la multe plusuri față de ceilalți și nu găsești altul ca el”.

ADVERTISEMENT

„Edjouma a încercat azi, a făcut scheme, dar nu a trecut de Latovlevici. Olaru e unul dintre cei mai în formă jucători din campionat, mi-e greu să găsesc unul mai în formă acum.

Olaru nu are meci pe care să nu-l fi jucat bine”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

„Craiova și FCSB par mai bune decât CFR!”

Basarab Panduru a continuat și a vorbit despre faptul că Universitatea Craiova și FCSB arată mai bine decât CFR Cluj în ultimele etape jucate în play-off: „Se agita Prepeliță mai mult decât fotbaliștii săi din teren.

ADVERTISEMENT

FC Argeș a tras tare să intre în play-off și a intrat meritat, dar după s-a relaxat. FCSB pare cea mai vie echipă de acum, pare peste Craiova, pare că are forța să câștige meciurile”.

„Craiova și FCSB par mai bune decât CFR, cel puțin acum la finalul sezonului, iar FCSB pare mai în formă decât Craiova, deși să nu ne grăbim în privința Craiovei”, a mai spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 2,85 este cota pentru „ 2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT