Sport

Mutarea lui Hagi în lupta la titlu care i-a uluit pe cei de la FCSB. „Nu se poate așa ceva! De ce, Gică?” Exclusiv

Meciul CFR Cluj - Farul Constanța a fost urmărit cu mare interes de rivalii de la FCSB. Din informațiile FANATIK, cei de la FCSB au rămas uluiți când au văzut că Hagi l-a scos la pauză pe Alexi Pitu, care juca excelent.
02.05.2022 | 18:15
Mutarea lui Hagi in lupta la titlu care ia uluit pe cei de la FCSB Nu se poate asa ceva De ce Gica Exclusiv
Mutarea lui Hagi în lupta la titlu care i-a uluit pe cei de la FCSB. „Nu se poate așa ceva! De ce, Gică?”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a obținut trei puncte importante în lupta pentru titlu după victoria obținută cu greu împotriva Farului Constanța, scor 1-0. Primul gol al lui Daniel Birligea pentru ardeleni s-a dovedit unul foarte important.

Mutarea lui Hagi în lupta la titlu care i-a uluit pe cei de la FCSB: “De ce, Gică?”

Farul Constanța a dominat prima parte și a avut câteva ocazii uriașe pentru a dechide scorul. CFR Cluj a scăpat și de o lovitură de pedeapsă neacordată, iar în partea secundă a reușit să echilibreze jocul.

ADVERTISEMENT

Rivalii de la FCSB au urmărit cu mare interes meciul CFR-ului și, din informațiile FANATIK, au rămas uluiți de o schimbare efectuată de Gică Hagi la pauză. Alexi Pitu, la unul dintre cele mai bune meciuri pentru Farul Constanța, a fost schimbat cu tânărul Enes Sali.

Cei de la FCSB nu au înțeles această modificare: “Nu se poate aşa ceva! De ce, Gică?”, au exclamat rivalii la titlu după ce au văzut modificările de la pauză. Schimbările “Regelui” s-au dovedit neinspirate pentru că Farul nu a mai contat în partea secundă pe faza ofensivă.

ADVERTISEMENT

Farul nu a mai contat în atac în repriza a doua cu CFR Cluj!

Constănţenii nu au mai creat pericol la poarta lui Letica, la fel ca în prima repriză. Nici CFR Cluj nu a dominat meciul după pauză, însă ardelenii au reuşit să înscrie la una dintre puţinele ocazii avute, la lovitura de cap a lui Birligea.

Cu cele trei puncte, CFR Cluj a pus presiune pe FCSB, care nu îşi permite paşi greşiţi cu FC Argeş în lupta pentru titlu. Dacă cele două rivale câştigă tot până în ultima etapă, vor juca în meci direct cu titlul pe masă pe terenul roş-albaştrilor.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, cuvinte mari la adresa prietenului Dan Petrescu: “Aveţi un antrenor care v-a făcut să nu vă lipsească nimic. E un drum câştigător”

Între Dan Petrescu şi Gică Hagi este o relaţie de amiciţie. Cei doi componenţi ai Generaţiei de Aur au vorbit mereu la superlativ unul de celălalt, iar excepţie nu a făcut nici meciul de duminică. “Regele” l-a lăudat pe omologul său lăudând rezultatele obţinute de-a lungul anilor:

“Aveți un mare antrenor (n.r. Dan Petrescu), un mare jucător, v-a adus la succese, manierele de a interpreta fotbalul sunt foarte multe. Profesori putem fi toți ca să comentăm. Mai greu e să faci o echipă să câștige, fiecare are maniera lui. Aveți o echipă frumoasa, puternică, experimentată, pragmatică, aspiră mereu la a câștiga.

ADVERTISEMENT

Și conducerea susține la nivelul cel mai înalt echipa, felicitări pentru tot ce fac, aveți un antrenor care v-a făcut să nu vă lipsească nimic. E un drum câștigător”, a spus Gică Hagi la finalul meciului.

Dan Petrescu şi Gică Hagi, la finalul meciului CFR Cluj - Farul. Sursa: sportpictures.eu
Dan Petrescu şi Gică Hagi, la finalul meciului CFR Cluj – Farul. Sursa: sportpictures.eu

Farul Constanţa a încurcat CFR Cluj în turul din play-off. Echipa lui Dan Petrescu a remizat alb la Ovidiu şi le-a permis rivalilor de la FCSB să se apropie. Diferenţa s-a redus la două puncte după înfrângerea din Gruia, din meciul direct, scor 0-1.

  • 19 ani are Alexi Pitu
  • 4 titluri consecutive a câştigat CFR Cluj
ADVERTISEMENT