Sport

Basarab Panduru, sătul de scandalul privind regula U21: „S-a ajuns prea departe! Ce face Federația dacă rămân 9 echipe?”

Basarab Panduru este sătul de scandalul privind regula U21 și consideră că s-a ajuns mult prea departe cu jignirile.
27.06.2023 | 22:22
Basarab Panduru satul de scandalul privind regula U21 Sa ajuns prea departe Ce face Federatia daca raman 9 echipe
Basarab Panduru, sătul de scandalul privind regula U21. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

„Pandi” consideră că atât Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, cât și Gigi Becali, patronul FCSB-ului, au avut reacții deplasate, care nu au loc în fotbalul românesc actual.

Basarab Panduru, sătul de scandalul privind regula U21

Basarab Panduru este sătul de scandalul provocat de regula U21, fiind dezamăgit de schimbul de replici între Gigi Becali și Răzvan Burleanu: „Mi se pare că se ajunge prea departe.

ADVERTISEMENT

Mi-aș dori să văd ce face Federația în situația asta. 7 nu vor, s-au abținut, și vreau să văd dacă nu o să joace cu U21, o să piardă cu 3-0 și să rămânem cu 9 echipe în campionat”.

„Ce înțeleg din discuția asta în fotbalul de la noi? Că ăsta e un limbaj normal. Unii sunt pușcăriași și alții sunt sclavi. Ce să spun despre domnul Șucu.

ADVERTISEMENT

La alții le răspunzi, nu spui nimic acum că ți-e frică de Becali? Eu cred că ar trebui să spună orice, dar nu ce a spus”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

Gigi Becali a oferit o reacție dură la adresa lui Răzvan Burleanu în exclusivitate pentru FANATIK, după declarațiile dure făcute de președintele Federației Române de Fotbal.

ADVERTISEMENT

„Nu comentezi pentru că ți-e frică de Gigi Becali!”

Basarab Panduru a continuat și a spus că Dan Șucu nu i-a răspuns până acum lui Gigi Becali, pentru că îi este teamă de patronul FCSB-ului: „Nu te poate face cineva sclav într-una și tu să spui că nu comentezi.

Nu comentezi pentru că ți-e frică de Gigi Becali, de-aia nu răspunzi! Asta mă enervează pe aici, pe la noi, că atunci când trebuie să îi răspunzi unui om cu mai mulți bani ca tine, nu-i răspunzi”.

ADVERTISEMENT

„Dar imediat aștepți să te bage în seamă unul mai mic decât tine ca să dai tot ce ai în tine. Mâine se supără pe Mititelu și îi spune și lui așa… Ce treabă are un președinte să discute despre lucrurile astea?”, a mai spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT